28 maaliskuuta 2012

RUOKAPÖYTÄ

Selasin nettikaupoista ruokapöytä vaihtoehtoja kotiimme. Joko vaaleaa puuta tai mustaa. Alla muutama vaihtoehto, joista sitten myöhemmin voisi valita parhaan :).

Adatable

KVP10

Loop Stand

Occa

Forest


Suvanto
Kuvat lainattu Vepsäläinen, Isku,  Nikari ja Finnishdesignshop.

3 kommenttia:

 1. Meillekin taitaa tulla tuo puunvärinen, jotenkin se alkaa tuntumaan eniten omalta :). Ja ei mene liian tummaksi :). Siihen vaikka mustat tuolit.. Vaaleassa ei näy kaikki pöly yms niin helposti kuin esim. mustassa.

  VastaaPoista
 2. Helou! Kiitos blogilinkistä! Sulla riittää haaveita ja näkemyksiä. Vaikuttaa, että teän koti tulee olemaan kodikasta ja tyylikästä yhtäaikaa.
  Mihin oot siis ruokapöydässä kallistumassa? Forest ja mustilla avarte-tuolilla, siinä mun ehotus:). Me ostetaan 183cm Artekin pöytä valkosella laminaatilla ja puusepällä ollaan teettämässä siihen pitkiä koivupenkkejä.

  -ellun kana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou :)! Joo se ois tavoite, mutta katotaan sitten mitä tulee :D. Arvaa mitä!! Mie oon just miettiny tuota Forest -ruokapöytää (Vepsäläisen malli) tai sitten se alapuolella oleva (Iskusta) ja sitten just noita Avarte tuoleja mustina. Huvittavaa :) Ehkä sä tunnet mut niin hyvin :). Täytyy vielä sitten käydä liikkeissä kattoo nuo pöydät tarkemmin, et onko niissä eroa ja kumman ottaa. Kuvissa tuo Forest näyttää ehkä vähän kepeämmältä ja siten kivemmalta :). Tuo teidänkin ruokapöytä-penkit ratkaisu kuulostaa hyvältä :). Mietin myös yhtenä vaihtoehtona valkoista.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.