07 elokuuta 2012

STRUKTUURIPANEELI

Eilen kiertelin rautakauppoja tarjouksia kysellen ja paneeleita etsien. Kodarin seinäpaneeleita, saunan seinä- ja kattopaneeleita sekä suuremman wc:n seinäpaneeleita. Meinasin jo luovuttaa ja mennä suosiolla höyläämöllä käymään. Mutta kolmannesta rautakaupasta löysinkin ihanaa struktuuripaneelia, STS profiililla, kodarin seinään. Oi, meinasi ihan valinnan vaikeus iskeä ;). Mustaa vai valkoista.. Valkoisena kumminkin :). 
Kuvat: siparila.fi
Tänään käyn höyläämöllä kyselemässä saunaan paneeleita. Jos saisin leveää STS profiilin paneelia sinnekin. Saas nähdä.

4 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen paneeli sekä mustana että valkoisena:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on Mervi :). Oisin käynyt tällä viikolla ne jo työmaalle odottelemaan seinälle pääsyä, mutta ei saatukkaan vielä ulko-ovia.. harmittaa, mutta ensi viikolla sitten :D.

   Poista
 2. Rakastan valkoisia paneeliseiniä. Niillä saa heti vähän eläväisemmän pinnan, ilman suurempia jujuja. =) Aito tiiliseinä olisi myös yksi tärkeä osa unelmakotiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta ihana RagDoll :). Siks halusinkin kodarin seinän paneelilla, vähän eloa huoneeseen. Meillehän oli tulossa punatiilinen takka, sellainen vanhan näköinen.. Mutta mutta, ois pitänyt ajoissa ehtii tiilet jostain purettavasta kohteesta ja varata AJOISSA muurari. Niin meille tuleekin valkoinen takka.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.