21 lokakuuta 2012

KEITTIÖTÄ

 
 
Muutama kuva keittiöstä. Liesituutelin saatiin lauantaina asennettua. Kunhan saadaan loput valot ja mikro paikoilleen, niin keittiö on valmis.
 
Meillä alkaa olla jo kaikki tilat muuttokunnossa :). Niin huippua! Listat hormin ympäriltä vielä puuttuu sekä sähkö ja lvi-työt loppuun. Niin ja tosiaan saunan lasiseinä ja kattolistat ph-saunatilasta.

6 kommenttia:

  1. liesituuletin on mukavan näkönen,kuten koko huusholli!kivaa nähdä sitten kun kaikki paikallaan .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just pakkasin 15 laatikkoa tavaroita.. miten sitä onkin niiin paljon :). Ei mene enää kauan kun pääsee sisustaa uutta kotia. Hieman innoissaan :).

      Poista
  2. Mukana ollaan..-ajatuksissa ja netissä seuraan muuttoanne! Kyllä siellä on varmasti tohina käynyt, hu-huh, mut onneks kyseessä on teidän kaltaiset taitavat energiapakkaukset! Toi taittuva valaisin on kyl kiva:)! Ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellu ;). Lähen huomenna työmatkalle, niin ei vielä ehdi siivoamaan taloa. Kohta pääsee laittamaan kotia, niin ihanaa :)

      Poista
  3. Sattumoisin eksyin blogiisi, mutta olipas kiva lukea kun olemme rakentamisessa n. 5 kk jäljessä teitä.
    Keittiön kuvista huomasin, että olitte keittiöön jääkaapin päälle laittaneet matalat kaapit. Mikä mahtaa olla näiden matalien kaappien korkeus? Itse olen pyöritellyt tuota jo pitkään, laittaakko matalat kaapit vai eikö laita mitään. Olisi kiva kuulla minkä korkuiset teillä tuossa on, jotta tietää mallata sopiiko omaan keittiöön tuollaiset.
    Liesituuletinkin taitaa olla sama (eri väri) mikä meille on tulossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Maiju. Mittasin kaapit, niin korkeus on noin 23 cm. Niitten yläreunan korkeus on sama kuin keittiön muilla yläkaapeilla. Kyllä sinne jotain sopii vaikka onkin niin matalat :). Tuo on kyllä kiva liesituuletin :). Tsemppiä rakentamiseen!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.