17 marraskuuta 2012

DETAILS

Muutama kuva meiltä. Rauhallinen koti-ilta takkatulen ääressä.

-heinie-

9 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Varsinaista kotoilua ja fiilistelyä, elämästä nauttimista näyttää tämä viikko siellä pitäneen sisällään. Kuvat välittävät kodikkuutta, tyylikkyyttä ja kotifiilistä! Ihana, ettei teiän syksy mene synkistellessä pimeää!

  Mekin pidettiin äsken perheen jouluiltaa glögin ja kynttilävalon kera. Tässä nyt lasten nukkuessa etsin sit netistä tarkkaa mallia makkareiden verhoille. Marimekon siirtolapuutarhakangas on odottanut ompelijaansa kesästä ja nyt oon ens viikolla vihdoin viemässä ompelijalle. Kääk, toivottavasti saan verhot, jotka on sit hyvät.. Ku kangas on aika haastava kuosiltaan ja hinnaltaan ja sit kun minä en vaiha verhoja koskaan, ni parempi ois miellyttää. http://www.finnishdesignshop.fi/sisustus-kankaat-marimekko-kankaat-siirtolapuutarha-kangas-varikas-p-4010.html

  Leppoista sunnuntaita!Pltn!
  Ellun kana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 heti kun talo valmistui niin sitä laiskistui ;) aika menee vauhdilla tekemättä mitään :D. Syksy on kyllä mennyt niin vauhdilla ettei oo edes huomannut. Niin upea tuo verhokangas! Aivan teidän näköiset! Oispas niin mukava tulla teille käymään.. Miekin oon aatellut vasta ens vuonna katella verhoja. Jotain yksinkertaista, makkariin ainakin valkoista.. Ja kiitoksia ja samoin sinne, mukavaa tulevaa viikkoa!

   Poista
 3. Nättejä kuvia ja kotoilu villasukat jalassa sopii tähän vuodenaikaan loistavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon By J. Niin totta, kotiin tullessa on mukava kaivaa rennommat vaatteet ja villasukat jalkaan :).

   Poista
 4. ...voi jospa oisin saanut olla muukaana... :)

  -ella

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.