12 tammikuuta 2013

DIY: tuoli


Viikko sitten aloitin tuolin hionnan ja maalauksen. Ensin pohjamaalia pariin otteeseen ja sitten pintamaalia samalla lailla. Tulipas siitä pirtsakka ja keväinen :). Väriä, harmaa-valko-mintunvihreä, työhuoneeseen. Tänään aloitan seuraavan projektin. Eteisen penkin hionnan.

Mukavaa lauantaita :)

16 kommenttia:

 1. Oijoi mikä herkkupala! Mulla on älytön keltaisen himo iskenyt tässä rakennus projektin aikana. Harmikseni oon saanut huomata, että esim. tuollaista rehellistä keltaisita sisältäviä tapetteja on tosi vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :). Siitä tuli kyllä kiva ja otin ihan valmista purkkiväriä. Harmi, sun täytyy sit laittaa sisustukseen paljon keltaista.

   Poista
 2. ihana tuoli! sie se koko ajan saat jotain kivaa aikaseksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kerttu :). Vaikka tuntuu etten saa mitään aikaiseksi.. mut kyllä sitä aina jotain. Eilen hioin eteisen penkin. Maali puutuu niin ei vielä pääse jatkamaan projektia. Hiomakoneella on niin paljon helpompi ja nopeampi hioa, että suunnittelen jo seuraaviakin kohteita :D

   Poista
 3. Tosi pirtsakka! Tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SarP :). Ihan hymyilyttää nykyisin kun menee työhuoneeseen :).

   Poista
 4. Aurinko, valo! :)

  -e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :). Tuli nyt niin pirtsakka työhuoneesta :) niin kiva väriläiskä.

   Poista
 5. Aivan ihana väripläjäys! Keltaisen ystävään uppoaa ja syvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Joanna! Eikö olekkin :) piristää kummasti näin talven keskellä :). Ja teillä on aivan mahtava koti! Tykkään.

   Poista
 6. Huomaan hakevani koko ajan jotakin keltaista kotiini. Vielä parisen kuukautta sitten en olisi voinut kuvitellakaan meillä keltaista. Mutta kelkka kääntyy hitaasti, ja samalla varmasti. Mitä enemmän näitä keltaisia sisustusjuttuja bongailen, sitä enemmän väri kolkuttelee jo ovellemme. Uskaltaisikohan sitä jo... :) Kiitos kauniista blogistasi, käynpä klikkailemassa itseni lukijaksi, etten jää paitsi enää jatkossa tällaisista herkkupaloista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, eikun vain keltaista kehiin :). Munkin piti ensiksi maalata tämä tuoli vaaleansiniseks, mut sit se muuttui keltaiseks ja samalla se tuli työhuoneeseen. Ja kiitos kauniista sanoistasi <3, tulenkin samaten vierailulle!

   Poista
 7. Tosi pirteän värin olet valinnut.:)

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.