07 helmikuuta 2013

VALAISIN ASIAA


Eilen kotiin tullessa katsoin kotiamme uusin silmin. Pohdin valaisimia. Mulla on ollut haaveissa octo-valaisin koivuna olohuoneesemme. Mutta ei, liian romanttista. Tarviin jotain särmää. Teollisuustyyliä. Just sitä. 

Tänään otan kokeiluun yhden valaisimen, siitä lisää myöhemmin. Luultavasti ruokapöydän päällä olevat valaisimet lähtee myös kiertoon. Eteiseen ja käytävälle. Niitä pitääkin hommata sit yksi lisää. Olohuoneseen ja ruokapöydän päälle samanlaiset valaisimet. Näillä suunnitelmilla tänään. 

Hyvä ettei ole mahkuja hommata kaikkea kerralla. Tulee paljon parempi lopputulos kun sisustaa pikkuhiljaa ajan kans. Voi miettiä, mallailla ja tuumailla.

Ekassa kollaasissa myös jalkalamppuja. Sellainen hakusessa myöskin olohuoneeseen. Mutta joskus myöhemmin. Yksinkertaista. Ehkäpä musta. Miten olisi ylärivin oikeanpuolimmainen. Hmm. Olen aika innoissani.

Ekan kollaasin kuvat 360volt.com ja tokan www.finnishdesignshop.fi

8 kommenttia:

 1. Oletpa löytänyt kauniita valaisimia kollaasiin :)
  Mulla on pari heikkoutta, toinen on sisustustyynyt ja toinen on valaisimet. Näitä kumpaakaan ei koskaan tunnu olevan riittävästi. Onneksi mies ja hitunen omaa järkäkin toppuuttelee. Olen opetellut erityisesti tuota pitkää harkintaa.
  Sectot on ihania, niin kaunista suomalaista muotoilua. Meillä on yksi musta varaston uumenissa...se ei ihan sopinut muuton yhteydessä tänne maamolaan..Ehkä se saa ansaitun paikan saunatuvasta, nyt kun saatiin sinne sähkötkin.
  Valoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siili ja samoin sinne :)! Tuo pitkä harkinta on kyllä hyvä, ei pitäisi tulla huti ostoksia. Nimittäin mulla ainakin ajan kans mieli muuttuu, kun pitempään pohtii ja vertailee eri vaihtoehtoja. Tyypillistä varmaan. Kyllä, nuo Sectot on niin kauniita! Kotiuttaisin jos meille sopisi :).

   Poista
 2. Samoja haaveita. Alin oikea mun unelmissa ehkä maitolasina. -ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ella! Näistähän meillä tais olla puhettakin viimeks :). Kyllä ne oikeat vielä löytyy.. Toin eilen yhden valaisimen kotiin, mut en vielä ehtinyt testailemaan. Voi että, tuo on niin kaunis valaisin!

   Poista
 3. Nuo tehdashenkiset valaisimet on kyllä upeita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :). Meinasin tänään testailla olkkariin yhtä valaisinta.. Saas nähdä jääkö meille.

   Poista
 4. Lamppujen hankkiminen on haasteellista. Niitä kun yleensä pitää jaksaa kattoa pitempään. Jo hintasa puolesta. Mulla on hakusessa ns.ikkunavalaisimet.
  Kolmeen olohuoneen ikkunaan jotkut pienehköt riippuvalaisimet tunnelmaa luomaan. Ihan mission impossible...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Joanna! Pitää harkita niin tarkkaan, koska ei viiti laittaa kauheesti rahaa sellaseen josta ei sit tykkääkään. Argh. Toin eilen testaukseen valaisimen joka tulis ruokapöydän päälle sekä olohuoneeseen. Pitää huomenna mallailla. Mie tykkään, mut mies ei ;). No ehkä se jää.. Hei, mie oon kans yrittänyt katella pienenpiä riippuvalaisimia makkarin yövaloiksi, mut ei sit millään tule vastaan kivoja valaisimia.. Ehkäpä joskus...

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.