02 maaliskuuta 2013

KEITTIÖTÄ

 
Täällähän on jo asuttu 4 kuukautta, joten keittiön toimivuuskin on tullut testattua. Tykkään kyllä ihan hirvittävästi. Saarekkeen ja kaappien välissä on noin puoltoista metriä tilaa.  Hyvin sopii pyörimään montakin henkilöä samaan aikaan. Saareke on kyllä ihan huippu. Pari kertaa oon kylläkin törmännyt siihen.. Pitäis hieman katsoa minne juoksee ;).

Meillehän piti tulla tuonne ulkoseinälle tiskikoneen (kolmas vasemmalta) viereen kasikymppiset laatikostot vierekkäin. Tarkastusmitoilla keittiön leveydestä puuttui noin 5 mm ja se oli riittävästi. Eipä onnistunutkaan alkuperäinen suunnitelma. Siksi meille tuli seitenkymppiset laatikostot ja viimeiseksi tuollainen kapea kaappi. Se on ihan kätevä leikkuulaudoille ja kannuille. 

Ainut muutos mitä on tullut mieleen, niin yleiskoneelle kaappi. Nyt se on tungettu vetolaatikkoon, mutta nippanappa sopi.

19 kommenttia:

 1. Kaunis keittiö teillä. Ihanaa tuo mosaiikkilaatta välitilassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! Joo, tykkään siitä itekkin ;), voi peilailla tiskailun lomassa :D.

   Poista
 2. Ihanan vaalea keittiö! Saareke olisi niin kiva olla mutta itselleni ei olisi mahtunut kun halusin 6 hengen pöytä ryhmän mahtuvan. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini! Yleensä ne ei sovi samaan tilaan ;), meilläkin ruokapöytä olkkarin puolella tavallaan. Siitä on kuulemma hyvä tilata ruuat,et mie sit kokkailen ;)

   Poista
 3. Tosi kiva keittiö ja voin kuvitella hyvin toimivaksi! Hienot ja erilaiset välitilan laatat, tuo vähän säihkettä päivään :) Onko teillä Lapetekin liesituuletin? Meillä on samannäköinen putki. Mitä mieltä olet sen melutasosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra! Kyllä, voi samalla peilailla miltä näyttää ;D. Joo on Lapetekin liesituuletin. No jos se on kovimmalla, niin kyllä siitä kova ääni lähtee, mut yleensä pien sitä aika pienellä. Just mietin et korkeintaan kerran päivässä se on päällä kun laittaa ruokaa, niin ei sillä oo merkitystä. (laiska kokki ;))

   Poista
 4. On kyllä kiva ja raikas keittiö :)

  VastaaPoista
 5. Kauni ja yksinkertainen!! Hauska tuo lamppu, joka on seinässä kiinni :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ~LOVE~! Se oli sellainen ensimmäinen päätös mitä meidän keittiöön tulee :))

   Poista
 6. Hei! Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Venkku, Ja kiitoksia tosi tosi paljon <3

   Poista
 7. Tuo välitilan laatta on tosi makee! :) Onko mikro Siemenssin? Meillä taitaa olla samanlainen, mutta teräksen värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli päähänpinttymä et kiiltävää haluan välitilaan ja onneks löysin tuon laatan :). Ja on Siemens, meillä tuli nuo kaikki keittiön mukana :)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.