14 heinäkuuta 2013

ASETELMAA


Ostin viikolla tuollaisia pallokukkia ja innostuin kukkien myötä tekemään toisenin asetelman keittiöön. Toinenhan vilahti saarekepostauksessa. Mikähän tuo kukka on nimeltään, nimittäin tuommosia haluaisin pihalle kasvamaan. 

Ostin keväällä keittiöön muutaman kasviaiheisen taulun, vieläkin ne odottaa paikkaansa keittiön nurkassa. Mut syksyllähän on sit aikaa paneutua sisähommiin, vai mitä :).

17 kommenttia:

 1. Kukka näyttää ukkolaukalta. Korjatkoon joku, jos oon väärässä. Itse ostin noita sipuleita viime syksynä ihan S-marketista. Violetin siniset kukkivat jo aikaisin kesäkuussa, mutta nuo valkoiset alkavat aueta vasta nyt.

  Ja syksyllä ehtii, itse hoen samaa mantraa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Hanna, miekin taian lähteä metästämään noita sipuleita sit :).

   Poista
 2. Ihana asetelma! Tuota kukkasta voisi omallekkin pihalle istuttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini! Joo, ja sit sinisenä myös :)

   Poista
 3. Kaunis asetelma ja kivan vaalea keittiö teillä! :)

  VastaaPoista
 4. Olen sanonut tämän aikaisemminkin, mutta sanon taas, IHANA tuo laatta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onneks tulin järkiin ennen välitilan tekoa ja luovuin lasi ajatuksesta ;) tuohon ei nimittäin varmaan kyllästy koskaan..

   Poista
 5. Joku laukka tuo on. Sitä on myös sinisenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne, just kävin googlettaa ja tahon sinisenä ja valkoisena ja punaisenakin tais olla :)

   Poista
 6. Nuo on kyllä hauskoja kukkia! Meillä on noita sinisiä ja tosiaan kukkivat jo kesäkuussa. Mutta edelleen ovat kivan näköisiä kukkapenkissä, kun tuo pallomuoto säilyy, vaikka terälehdet tippuvat pois. Nimeä en valitettavasti tiedä mutta uskoisin edellä kommentoineita ;) Mäkin haluun noita valkoisia myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin, tuo pallo on vaan niin kaunis. Googletin ja vissiin noita on punaisenakin? eli jokaväriä kukkapenkkiin :)

   Poista
 7. Mie oon meinannu kans hankkia noita, muistelin että se on jättilaukka mut ukkolaukka kuullostaa kans ihan oikeelta. Mutta taidan säästää seuraavaan pihaani! Aivan tosi hienoja ovat kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat näyttää samalta (googletin ;)) jätti- ja ukkolaukka niin jompsinkumpsin. Voi että, teiän seuraavasta pihasta tulee kyllä huippu!

   Poista
 8. Tuo teidän keittiö on vain niiiiin kaunis että!! Mä joka kerta huokailen, kun nään sen ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Love <3! joskus mietin et oisko pitänyt tehä mustakeittiö kun valkeita näkee niin paljon, mutta mut ei kummiskaan, on tää vaan niin valoisa etten vaihtas.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.