11 lokakuuta 2013

TÄNÄÄN

Tänä aamuna ekaa kertaa lasit huurussa terassilla. Pihalla saikin värjötellä sormet jäässä, kun ne hanskathan on vielä kaapin perukoilla. Talveksi pistin ruukkuihin moniväristä aitokanervaa. Kuusi pitäisikin tuoda jo sisälle ettei vaan yöpakkaset iskisi...

Kello lähestyy jo iltakymmentä ja täällä vasta perunalaatikko muhii uunissa. No kunhan tämän päivän puolella valmistuu ;). Liedellä taasen porisee kasvissosekeitto.

Suloista viikonloppua, kiiruhdan tuonne kapustan varteen..

12 kommenttia:

  1. kaunista syys-sisustammista. Itse suunittelin istuttavani taas hopealankoja etupihalle, mutta vielä ei ole ehtinyt. kaunis iso lyhtykin on hakusessa.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku! Mulla oli viime talvena kans hopealankoja noitten callunoitten kans ja viimeisen löysinkin nyt syksyllä varastosta :), hyvin oli säilynyt ;). Mie oon ostanut nuo lyhdyt prismasta reilu vuosi sitten.

      Poista
    2. Ai mitä, se hopealanka säästynyt?? Voi hitsi, mä heitin roskiin talven jäljiltä. Oiskohan nekin olleet ihan käypäset vielä :D

      Poista
    3. calluna oli menny jo ruskeaksi ja muutenkin kärsinyt, mut hopealanka oli ihan täyttä kamaa vielä :). Eikun vaan säästät seuraavat istutukset seuraavaan talveen :)

      Poista
  2. Ihania kuvia ja ihana huurre, yritän olla ajattelematta että se johtuu kylmyydestä!! :) Pitäisi itsekin saada aikaiseksi hakea ulos piristystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni, tosiaan tuohan on kaunista mut se kylmyys... onneks talveen on vielä aikaa ;). Ja toisaalta kun tietää et talvella on loma tiedossa niin kylmyydenkin kestää erittäin hyvin.. Kukat on onneksi edullista piristystä. Leppoisaa sunnuntaita!

      Poista
  3. Minäkin toin huonekuusemme takaisin sisälle jo pari viikkoa sitten ja sepä olikin kasvanut kesän aikana! Nyt on ongelmana löytää sille kiva paikka, sillä entisellä paikallaan se on auttamattomasti liian iso.

    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Paula, tuo miun kuusi ei oo kasvanut ollenkaan? nyt se joutu eteisen nurkkaan häpemään ;).

      Poista
  4. Ihania kuvia kerrassaan! Sinulla on silmää.. ja tyyliä...ja kauneutta...ja ja ja ja ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 <3 <3 kiitos ~LOVE~ ja haha, sanottasko näin että kauneus on katsojassa :).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.