25 marraskuuta 2013

KOLME KAAMOSASTETTA


Syksy ja pimeys, mikäs sen mukavampaa.. kuunnella sateen ropinaa sisällä ja nauttia takan elävästä tulesta. Ulos pimeyteen voi laittaa kynttilälyhtyjä tuomaan valoa. Onkse syksy muka niin paha?

Sain nurin-kurin blogin Marikalta haasteen, jossa kerrotaan kolmen vinkin voimin miten selvitä kaamoksesta. Omakohtaisia kokemuksia, tai jotain kokeilemisen arvoista. Ihan mitä vaan.
 
Tässä mun "vinkit":

Keksi niin paljon ohjelmaa/tekemistä ettet huomaakkaan pimeyttä. Mulla on jostain syystä kertynyt nyt marraskuulle vähän joka viikonlopulle jotain, eihän tässä ehdi kuin käydä kääntymässä kotona ;).

 
Nauti elämästä. Rentoudu sohvalla glögikupin ja hyvän kirjanparissa tai jos tykkäät neuloa/askarrella niin hyvä aika aloittaa esimerkiksi joululahjojen teko.
 
Urheilu piristää. Syksyllä on aina hyvä hetki aloittaa uusi harrastus tai herättää vanha harrastus eloon. Mulla ainakin kesällä urheilusuoritukset rajoittuu ruohonleikkuuseen ja lenkkeilyyn. 

Takkatuli ja kynttiläthän ovat piristäviä ja kohtahan se on taas kesä. Ajattele positiivisesti ja suuntaa ajatuksesi tulevaan jouluun.


Kertokaapa te vinkkinne kommenttilootaan, miten selvitä kaamoksesta?

Kuvituksena tämän joulun askartelua ja herkkuni mantelit..

12 kommenttia:

  1. Just näin <3 Kotikolossa voi puuhata kaikkea mukavaa ja kaunista, kummasti piristää mieltä ja ajatusta! <3 Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Tosiaan noilla pärjää hyvin ja nythän onkin valoisaa... lumi, pikkupakkanen ja kirkas taivas.

      Poista
  2. Ihania joulukortteja! Niinhän se on että positiivisuudella pääsee pitkälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iisa! Niinpä mitä sitä synkistelemään ;)

      Poista
  3. Positiivinen ajattelu ja pikkupuuhastelu auttaa! Paljon kynttilöitä ja tunelmavaloja kotiin, niin pimeyttä ei huomaa (paitsi valokuvatessa...).
    Kiitos vielä kivasta haasteesta, käyhän kurkkamassa mitä laukustani löytyy. :) http://unelmiaelamasta11.blogspot.fi/2013/11/mita-laukustani-loytyy.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta ja nyt mua ihan harmittaa istua koneella sisällä, kun ulkona mitä mahtavin ilma! Aurinko ja pikkupakkanen... Ja kiva kun teit haasteen, sun laukustahan löytyy kaikki tarpeellinen :)

      Poista
  4. Ajatuksella, että kolmisen kuukauden päästä alkaa jo kevät :).

    Ihana tuo pyöreä peilisi. Saako udella, mistä olet sen löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla pääsee pitkälle :). Ja kiitos, peili on ostettu täältä Puuilosta.

      Poista
  5. Ihania vinkkejä. Itestä tuntuu, kun on niin pimeetä, ettei edes viitti 16 jälkeen liikkua minnekään. Klo 18 tuntuu, että on aika mennä nukkumaan. Voihan pimeys sanon mä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä selvii... vaikka nyt on ollut väsyttävä viikko. Tämän päiväinen kyläily teki terää.. stressi tekemättömistä töistä hävis ja väsymyskin unohtui. Kahvit siskon kans, hepat ja kissanpennut vei ajatukset kyllä ihan muualle. Suosittelen, erittäin piristävää tehdä jotain aivan erilaista keskellä päivää :)

      Poista
  6. Ihana idea kääyttää noita nappeja :) Kaamoksesta selviäminen - täällä kaamos menee vähän niin kuin vaivihkaa harrastusten ja muiden touhujen parissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Katja, tykkään käyttää askarteluun nappeja ja löysin idean tuommoisiin kortteihin joskus netistä. Tuo onkin hyvä keino olla huomioimatta pimeyttä ;)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.