16 tammikuuta 2014

PALUU ARKEEN


Olipas mukava palata lomalta kotiin eilen illalla. Piha oli aurattu ja villakoirat juoksivat vastaan lähes joka nurkassa. Ensimmäisenä takan lämmitys ja matkalaukun purku. Siivouksen jätin suosiolla täksi aamuksi migreenin tultua.. valvominen ei taida sopia mulle.

Tänään heti herättyäni tartuin luuttuun, oli niin ihana siivota ja pestä pyykkiä kahden viikon tauon jälkeen. Loppupäivä menikin kyläillessä. Tästä se arki lähtee taas rullaamaan.

8 kommenttia:

 1. Arki on välillä tervetullutta ja voi miten mukavaa on olla puhtaassa kodissa. <3

  Tosi kauniita, keväisiä kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan, mie niin tykkään siivota <3. Ja kiitos, täällä on nyt ollu niin kauniita aurinkoisia pakkaspäiviä.

   Poista
 2. Siivoaminen on kyllä kivaa puuhaa ;)! Ja varmasti parin viikon rentoilun jälkeen onkin ihan eri tatsi tarttua luuttuun. Kauniita keväisiä värejä, tarttuiko reissusta mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on :). Tosiaan ihan tekemisen puute meinas viimeisinä päivinä tulla.. kaikissa kirjoissa oli sama juoni ja lopputuloskin oli tiedossa jo valmiiks ;). Ei tarttunut reissusta mukaan, ainut ostos tais olla pitsisortsit.

   Poista
 3. :) Toi on jännä, kun loman jälkeen on niin mukava pestä pyykkiä ja järjestellä matkassa olleita tavaroita paikoilleen! Mutta jatkossa kyllä muistan siivota kodin ennen lähtöä, viime kerralla en jaksanut ja kyllä oli rasittava sekasotku odottamassa! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja kaikki tavarat pitää laittaa samantien paikoilleen ja vaatteet pyykkikoriin kun kotiin tulee :). Meillä taitaa aina olla aika siistiä, mut en jaksanut imuroida ennen lomaa niin olipas ekstra likasta kun kotiin tuli. Ja kiitos Katri, samoin sulle!

   Poista
 4. Oi, niin ihana arki :)

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.