10 huhtikuuta 2014

KEITTIÖN PINTAMATERIAALIT


Sain postaustoiveen keittiön pintamateriaaleista ja etenkin välitilan laatasta haluttiin lisätietoa. Tästä postauksesta löytyy rakennusajan suunnitelmia ja keittiön pohjapiirros.

Lattiaan tuli Laattapisteen Ilf Explorer lappato-laattaa. Välitilan laattaa ei meinanut löytyä Joensuun laattakaupoista ensin alkuunkaan. Lopulta löysin tuon laatan Tupatarvikkeesta ja se on  inter malla luxury silver -laattaa. Meillä kaikki seinät maalattiin sävyttämättömällä valkoisella (paitsi mh). 

Kaapit ja kodinkoneet tulivat Puustellista. Perus mattapintaiset maalatut ovet ja laminaattitasot. Vaikeuden tuotti nuo vetimet.. lopulta oli pakko valita jotkut ja valitsin tuollaiset simppelit pienet vetimet. 

Tuo saarekkeen päädyssä oleva hylly ja kiinnikkeet tuli myös Puustellista. Nupit siinä alla on jostakin sisustusputiikista. Ne oli hommattu jo ennen kuin rakentaminen oli alkanutkaan..

Ja tyytyväisiä ollaan oltu, keittiöstä tuli tosi tilava ja sinne sopii kyllä useampikin pyörimään samanaikaisesti.

Ja huomenna oiskin jo perjantai. 
Kaunista loppuviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Hohtava välitila sopii muuten yksinkertaiseen keittiöön ihan täydellisesti! Oon itsekin ihastunut tuohon laattaan jo kauan sitten, ehkä vielä johonkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, onneks en laittanut mitään lasia, mitä eka mietin :). No niin seuraavaan rempattavaan tilaan sit tuota laattaa ;). Nähdäänkö huomenna?

   Poista
  2. Ei valitettavasti :( Ois ollut niin huippua lähteä, mutta nyt ei vaan hommat natsanneet :/ Pitäkää te kivaa meidänkin puolesta! :)

   Poista
  3. No harmi, mut kivaa viikonloppua teille sinne! Me yritetään ;)

   Poista
 2. Me mietittiin keittiön väriä pitkään, mutta samaan maalattuun valkoiseen päädyttiin. Se on niin ajaton. teilla on niin kaunis ja valoisa keittiö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja väriähän saa sit lisää tarvittaessa muulla sisustuksella. Ja kiitos sekä leppoisaa perjantai-iltaa! :)

   Poista
 3. Kaunis keittiö♥♥♥ Ihanaa tyylikkyyttä ja valoisuutta! Ja näyttää kyllä myös todella toimivalta keittiöltä:)!

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.