06 toukokuuta 2014

TYÖHUONEESSA

 
Täällä sitä istutaan tietokoneen äärellä ja pohditaan mitä sitä seuraavaksi.. Monen monta projektia menneillään ja mitään ei saa aikaiseksi. Jotenkin sellainen jämähtänyt olo.. onko kellekkään tuttua?
 
Vois tehä pihahommia, ommella verhoja, tehä tekemättömät kotityöt tai vaikkapa päivittää oikea kalenteri tuohon liitutauluun jne.. kohta on jo viikko mennyt toukokuuta ja vielä huhtikuuta eletään :) (no pikkujuttu).

Mukavaa tiistai-iltaa!

26 kommenttia:

  1. Kaunista! Tykkään kovasti paljon!

    VastaaPoista
  2. Oi tiedän. Ja mulla vallitsee usein sama olotila. Nyt onneksi tiedän että menen suihkuun ja sitten taidan rötkähtää sohvalle ;) Kauniita esineitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;) niin se pitää ;). Mie sit eilen innostuinkin ja ompelin verhot loppuun (tai no alareuna oottaa vielä loppusilausta).

      Poista
  3. Mitä teetkään työksesi? Mukavan tasapainoisen näköinen työhuone sinulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, rupesinkin miettimään et ei taida mun työhuone kuvastaa mun työtä ;). Mut tosiaan oon rakennusinsinööri ja toimin yrittäjänä, kotona teen pääasiassa suunnittelua :). Sainkin tästä sun kommentista idean tauluun tuonne seinälle!

      Poista
  4. Ihania kuvia ja yksityiskohtia! Kaunis työhuone.

    Tuttua tuo, että ei saa tartuttua hommiin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ride! ja jopas sai tartuttua eilen hommiin kun olin saanut tämän kirjoitettua ;)

      Poista
  5. Hyvinkin tuttu tunne! Monenmoista suunnitelmaa on mielessä, mutta tuumasta toimeen siirtyminen ei aina käy ihan vaivattomasti. Toisaalta välillä tekee hyvää ihan olla ihmetelläkin vaan. Ilman sen suurempia omantunnon tuskia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ja tosiaan hyvä se on välillä ollakin vain ;). Sit kun tarttuu ekaan hommaan niin kohta huomaa että sehän olikin siinä..

      Poista
  6. Työhuoneenne on upea, juuri minunkin makuun. Itse odotan jo kauhulla sitä muuton jälkeen tulevaa romahdusta, kun mitään ei saakaan aikaiseksi ja pitäisi jo siirtyä pihahommien kimppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saija :). Ja hei tuohon auttaa kun listaa asioita ja siitä vain yksitellen hoitelee hommat pois ;). Mut tosiaan kun kaikkea tekis mieli tehdä kerralla...

      Poista
  7. Hauskoja yksityiskohtia työhuoneessa :-)

    kyllä sen kalenterin ehtii kääntämään, nimimerkillä just myös vasta kääntänyt :-)

    Mukavaa viikonjatkoa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllähän täällä viihtyy :). Heh, totta tosiaan, yleensä mie vaihdankin sen vasta kuukauden loppupuolella ja huomaan et ois kannattanut aiemmin niin muistaiskin jotain ;D.

      Ja kiitti,samoin sinne!

      Poista
  8. Ihania yksityiskohtia työhuoneessa <3 Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  9. Ihanan selkeää ja seesteistä... Oikein onnistunut! Joo, täälläkin ollaan jämähdetty paikoilleen... eikä oikein tiedä, että mistä päästä tuota solmuista lankakerää alkaisi purkamaan ja minkä projektin ottaisi työn alle. I feel you:)
    Laitoin sinulle haasteen tuonne blogiini... toivottavasti otat sen vastaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Heti kuules auttoi kun tänne kirjoitin ;) sain virtaa aloittaa hommat ompelusta.. siitä sitä sitten voi purkaa seuraavaan ja seuraavaan :). Ja kiitos haasteesta, toteutan mielelläni ;).

      Poista
  10. Todella kaunista! Meilläkin pysähtynyttä. Artekin hyllyn kunnostus jäänyt kesken, eikä vain oikein tiedä, mitä tekisi seuraavaksi. No, ehkä pieni lepo auttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Vilja! Mie taas sit eilen illalla innostuin ompelee ja hurautinkin sit kaikki verhot samalla kertaa ;). Mut välillä tarvii tällaisen pysähtyneen tilan näköjään..

      Poista
  11. Aivan ihanan näköistä :) Hauska tuo liitutaulu, MORO! Hahah!

    Tiedän todellakin tunteen. Nim. silityslauta ja raita seissyt olkkarissa viikonlopusta lähtien ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana :), mun pikkusisko kävi viimeks kirjoittaa tuohon ;).

      Joo mullakin silityspino vaan kasvaa ja kasvaa, mut tänään saatiin polttopuuprojektia taas eteenpäin. Käytiin tekemässä pieni puolentoista tunnin iltajumppa.. olipas terapeuttista hakata pölkkyjä ;D

      Poista
  12. Samaa saamatonta tyhjäkäyntiä olen tuntenut koko talven..luulin, että se helpottaa kevätvalon koittaessa, mutta ei vielä täydellistä käynnistymistä ole ollut havaittavissa.. :/
    Kauniita kuvia kuitenkin ihasteltavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eiköhän se siitä pikkuhiljaa käynnisty.. Sit kun saa jonkin homman aloitettua niin huomaa et seuraavakin on jo tehty.. mut välillä se aloittaminen on niin hankalaa.. sit kun inspis iskee niin loppua ei meinaa tulla :).

      Ja kiitos Eija!

      Poista
  13. Tuttu tunne on. Mutta on sinulla ihana työhuone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä täällä on ihan mukava työskennellä ;)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.