27 maaliskuuta 2015

MAGNOLIA

Mukavaa perjantaita <3


Magnolia kukki ja lakastui.. Tekisi mieli istuttaa pihallekin tulevana kesänä. Tai ainakin ruukkuversiona terassille. Oikeastaan kaunein kukka mun mielestä!
 
Niin ja tämä meinasikin unohtua.. liput kevätmessuille voitti anonyymi kommentilla: Kiitos mielellään lähtisin, sillä piha ja puutarha ovat kaaoksessa raksahommien jäljiltä!
sipsi@ iki.fi

Liput on postitettu voittajalle!

10 kommenttia:

 1. Ihana ♥ Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ ja samoin sulle kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Niin kaunis. <3 Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mä en kestä ;) Siis mitkä kuvat, aah, ja mikä kukka! Mäkin haluan tän pihalle ensi kesänä, pellkä oksa ei siis VAAN riitä ;) Vinkkaa heti mistä puun saa ja mitenhän menestyy meidän leveyksillä? Huoh vielä kuville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Kiitos kaunis Minttu! Tuo on niin upea! No niinpä! Luinkin jo netistä että jos ei pihalla menesty niin sit ruukkukasvina ja sen voi sit talveksi laittaa kellariin. Mie infoan jos löydän jostain sopivan taimen :).

   Poista
 4. Aivan ihana kukka, niin kaunis :) mukavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 5. Todellakin, nää kuvat ovat niin PRO täydellisiä ♥. Voisitko mitenkään aatella että opettaisit valokuvausta tällaselle kuvaustumpelolle :D ? Hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Sike <3. Heh, en tiiä osaanko itekkään ;). Mut harjoittelua eri säädöillä vain ja paljon! Se on mun vinkki ;)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.