Tänä syksyllä on tullut runsaasti testattua uusia ruokaohjeita ja omia sovelluksia. Lähes aina silmäilen ensin montaa eri reseptiä ja yhdistelen niistä sitten "parhaan" omasta mielestä :).
Pasta Carbonara
pastaa noin 2,5 dl syöjää kohden (tai ohjeen mukaan) tykkään käyttää mieluiten täysjyväpastaa, mut nyt sitä ei kaapissa ollut.
kastike(neljä annosta):
1 pkt pekonia
1 sipuli
2 dl kuohukermaa
1 muna
noin 1 dl juustoraastetta
suolaa
mustapippuria
Ruskista pilkotut pekoninpalat ja sipuli paistinpannulla hyvin. Lisää kerma, muna ja juustoraaste. Sekoita ja mausta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.