09 huhtikuuta 2016

TYÖPÖYTÄ POHDINTAA


Toisella puolen työhuonetta näyttää kivalta. Viherkasveja, viikunanväristä seinää ja tavarat järjestyksessä. Toiselle puolen huonetta haaveilen muutosta.. Tulostimen haluaisin ennenkaikkea piiloon tai ainakin lattiatasosta ylemmäs.

Oon myös haaveillut jo pidemmän aikaan uudesta työpöydästä. Tällä hetkellä eniten kiinnostaa musta työpöytä tai vanerinen/korkkinen pöytälevy. Keräsin kollaasiin varteenotettavia malleja. Joka tapauksessa haluan lyhyemmän pöydän nykyisen reilun kaksi metrisen tilalle. Työtuoli siirtyi eteiseen, joten voin taas kerran haaveilla y-tuolista ;).

6 kommenttia:

 1. Kivoja suunnitelmia! Työpöytä on ollut täällä ainakin niin mieluinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä ihana työpöytä! Jotain muutosta kyllä taidan työhuoneessa jo tehdä.. järjestystä vois vaihtaa, taidankin aloittaa heti :D.

   Poista
 2. Inspiroivaa pohdiskelua, korkkinen pöytälevy voisi olla tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ois kyllä niin upea! Muutinkin jo järjestystä työhuoneessa niin näyttää taas avarammalta, nyt pitää miettiä uudelleen tuo työpöytä :).

   Poista
 3. Tuo Ikea korkkipintainen pöytä on aivan ihastuttava! Sen haluaisin itse sijoittaa johonkin, mutta harmillisesti ei ole tilaa tai tarvetta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Pitäis käydä ihan paikanpäällä katsomassa miltä näyttää. Ostin silloin alkuun väliaikaisen pöydän ikeasta, kun oli vielä työhuoneen sisustus auki.. mut joo hyvinhän tuo on nämä 3 vuotta jo palvellut :D.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.