24 huhtikuuta 2017

INSPIROIVA ZARRO

zarro, sisutuskauppa
id, zarro, sisutuskauppa
zarro, sisutuskauppa
zarro, sisutuskauppa
zarro, sisutuskauppa
zarro, sisutuskauppa
zarro, sisutuskauppa
zarro, sisutuskauppa

Lauantaina suuntasin ensimmäisenä Helsinkiin saapuessa Zarroon. Niin Hurmaava ja todella inspiroiva sisustuskauppa! Kävin katsomassa livenä haaveilemaani olohuoneen valaisinta sekä sohvapöytää.  Ja sieltähän löysin sen pitkään mielessä olleen rahinkin. Niin upea vähän hohtava samettinen rahi Ruth & Joanna brändiltä. Metallinen vanne tuolla alhaalla kruunaa vielä rahin upeasti. Kuvissa vilahtava roosansävyinen rahi oli kyllä sävynkin puolesta mieleinen. Ja joo, olihan siellä vaikka miihanaa... Onneksi haaveilu on ilmaista!

Kaunista alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Tuohon rahiin kiinnitin heti huomioni, olen etsiskellyt. Mutta, täytyykin googlettaa mistä saisin helpoiten, HKI kun en ole juuri nyt menossa käymään.
  Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana ♥. Ja hei Zarrostahan voi tilata vaikka soittamalla! En minäkään ole sieltä mukana mitään roudannut vaan tilannut erikseen. Kiitos Kaisa!

   Poista
 2. Ihania kuvia tuosta kauniista liikkeestä! Jos asuis pääkaupungissa tulis siellä varmaan useammin vierailtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siellä on niin kaunista.. Totta, ei täältä tule usein käytyä tuollapäin muutenkaan.

   Poista
 3. Onko nuo marokkolaiset vaasit ja astiat tine k homen tuotantoa? Nettisivuilla ei ollu mitään tietoa. Olisi varmaan vierailemisen arvoinen putiikki.
  T: Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ei ole, koska ei heidän nettisivuillaan ole tuniota brändiä laisinkaan. En kyllä valitettavasti osaa sanoa mitä ne on, koska en niitä tarkemmin katsonut. Zarro on kyllä niin ihana putiikki ja loistava palvelu on plussaa.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.