17 toukokuuta 2017

MODERNI KATTOKRUUNU OLOHUONEESEEN

pholc tage, moderni kattokruunu, interior, olohuone
pholc tage, moderni kattokruunu, interior, olohuone
pholc tage, moderni kattokruunu, interior, olohuone
pholc tage, moderni kattokruunu, interior, olohuone

Heippa, saanko esitellä olohuoneen uuden valaisimen, Pholcin tage-valaisimen. Modernin kattokruunun, jonka hommasin itselleni ennakkoon synttärilahjaksi. Pitkään mietin vihreän ja kirkkaan valaisimen väliltä kumman hommaisin. Molemmat näyttivän niin kivoilta. Zarrossa käydessä näin livenä tämän messinkisellä rungolla olevan valaisimen ja päätös tulikin nopeasti. Nimittäin en ajatellut aiemmin, että valojen ollessa päällä vihreitten lasikupujen läpi saatta vähän vihertää. Tilasin valaisimen Zarrosta ja ei mennyt montaa päivää kun sain modernin kattokruunun olohuoneeseen. Vielä puuttuu polttimot, mutta onneksi iltaisin on niin valoisaa ettei niitä ole vielä kaivannut. Pitää jokatapauksessa seuraavalla kauppareissulla yrittää muistaa ostaa polttimot.

Nyt nauttimaan kauniista aurinkoisesta ja lämpimästä päivästä!

10 kommenttia:

  1. Kaunis on ja sopii kokonaisuuteen ajattomammin ehkä kuin se vihreä!

    VastaaPoista
  2. Ihan mielettömän kaunis! Meillä ei oo ollut olkkarissa kattovalaisinta moneen vuoteen, ei oo vaan mieleistä löytynyt. Mutta tuon kyllä kelpuuttaisin meillekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Niin kaunis valaisin ja heti kodikkaampi olkkari..

      Poista
  3. Kaunis lamppu ja sopii niin hyvin teidän olohuoneeseen!

    VastaaPoista
  4. Ihana lamppu, mutta mistä olet hommannut tuon banaanin? Ajattelin sellaista meidän terassille mutta Plantagenissa oli tarjolla vain pieniä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin paikalliseen kukkakauppaan, eiköhän sielläkin saa tilattua johonkin liikeeseen. Kerrot millaisen haluat :). Ja hei, kuulemma kasvaa nopeasti.

      Poista
  5. Wautsi mikä valaisin! Tuossa voisi oikeasti olla aika kilpailukykyinen haastaja Flosin "kattokruunulle", näyttävyyttä löytyy ja hinta kuitenkin maltillisempi. Siis juuri se kombo mitä olen etsiskellyt. Miehelle tosin tuon hinta on tällä hetkellä liikaa, ei saa lamput kuulemma maksaa satasta enempää. Noh...:D

    Mutta tosiaan, sopii teidän olkkariin tosi hyvin ja on sen mallinen, että näyttää hyvältä roikkui se sitten vähän ylempänä tai reilusti alempanakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! Se flosin valaisinkin on kiva jos tykkää sellaisesta. Mun tyyli on pehmeämpi niin mun mielestä tää on vaan niin kaunis siihen verrattuna. Heh. Onneksi makuja on monenlaisia! Haha, meillä mieheni ei edes huomannut uutta valaisinta. Eikä kysele hintojakaan. Osta miehellesi lahjaksi ;D.

      Vois olla alempanakin jos olisi sohvapöydän kohdalla, mutta korkeus pitää olla niin ettei siihen kolauta päätänsä. Yhden lasikuvun eri valaisimessa onnistuin hajottamaan kun kolautin pääni noustessa..

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.