07 huhtikuuta 2018

8x AAMU

Kauan sitten törmäsin jossakin blogissa näihin kahdeksaan aamukysymykseen. Joten nyt tulee 8x aamuun liittyviä kysymyksiä ja vastauksia:
 
makuuhuoneen sisustus, koirat, chihuahua
peilipintainen yöpöytä, infinity flowers box

Parasta aamuissa on:

Koirien herätykset. Se kun ei ole kiire minnekään. Saa herätä rauhassa ja omalla tahdilla.

Silloin minä herään: 
Yleensä herään mieheni herätyskelloon kahdeksalta. Aika usein nousen sängystä kumminkin vasta sitten kun mieheni lähtee töihin. Joskus taas hyppään suoraan ylös herätyskellon soidessa ja  lähden heti lenkille koirien kanssa.

makuuhuoneen sisustus, petaus, peilipintaiset yöpöydät, hattara-matto

 
Aamiaiseksi syön: 
Arkisin syön kaurapuuroa,oliiviöljyllä, marjoilla ja raejuustolla. Sunnuntaisin teen yleensä runsaamman aamiaisen, koska ne on ne aamut jolloin syömme mieheni kanssa yhdessä aamiaista. Silloin aamiaiseksi laitan yleensä tuoretta leipää, hedelmiä, kananmunia, chiavanukasta, maustamatonta jogurttia myslillä tai smoothieta. Ja joka aamu menee ainakin yksi iso kupillinen kahvia kuumalla maidolla.

Ensimmäinen asia mitä teen aamulla:
Rapsuttelen koiria sekä juttelen heille. Selaan puhelinta yleensä heti kun herään. Juon kahvit ja käytän koirat lenkillä.

petaus, makuuhuoneen sisustus
oma tyyli, makuuhuoneen sisustus, petaus, pellava verhot


Täydellinen aamu näyttää tältä:
Herään ensimmäisenä. Keitän kahvit ja juon ne rauhassa ennen kuin muut herää. Kahvin jälkeen vietän aikaa koirien kanssa ja käymme lenkillä. Sen jälkeen ruokin koirat ja treenaan itse noin 20-30 min ja sitten syön aamupalan. Niin ja tietysti pesen hampaat ja kasvot sekä laitan hiukset ja petaan pedin.

Näin kauan kestää, että olen valmis lähtemään töihin:
Koska teen kotona töitä aloitan työt aamupalaa syödessä. Selaan sähköpostit heti herätessä ja välillä vastaan puheluihin sängyssä, jos herään puheluun. Jos aamulla on aikainen työmeno, olen vartissa/ puolessa tunnissa valmis.

yöpöydällä, marimekko maljakko, sisustusinspiraatio
chihuahua, pienet koirat, makuuhuoneen sisustus, aamu


Herätyskelloni ääni on:
hmm. en löydä sitä nyt puhelimesta. Varmaan se ääni mikä oli valmiina asetuksissa puhelimen hommattua.
 
Paras vinkkini aamuväsymykseen on:
Lenkkeily raikkaassa säässä sekä kunnon treeni. Nimittäin kyllä lähtee aamuväsymys! Torkuttaminen vain pahentaa väsymystä. Paras vinkki on hommata koira. Koiran hommaamisen jälkeen ei auta jäädä nukkumaan jos koirat herää ja haluaa ulos lenkille. Koirien herättäessä ei voi koskaan olla pahalla tuulella aamuisin.

 
Follow me on:
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.