19 toukokuuta 2018

TERASSILLE KESÄSISUSTUS

Villa H, terassi, sisustus, kesäolohuone, stingray IKEA, chihuahua
patioruusu, terassin sisustus
Villa H, terassi, sisustus, kesäolohuone, chihuahua

 
Kesä saapui ja samalla terassille kesäsisustus. Työhuoneesta vein taas terassille sohvan ja nyt kävin varastosta maton lattialle. Viime kesän tuo juuttimatto oli varastossa säilössä, mutta tänä vuonna toin sen taas terassille. Maton laitoin nyt väärinpäin, koska sävy oli mieluisempi väärältä puolen. Tuo korkkipöytäkin oli viime kesänä jo terassilla sohvapöytänä. Luonnonsävyillä saa ihanasti pehmeyttä muutoin musta-valkoiselle terassille.
 
Villa H, terassi, sisustus, kesäolohuone,
Villa H, terassi, sisustus, kesäolohuone, chihuahua
Villa H, terassi, sisustus, kesäolohuone, kahvihetki


Olohuoneen suuremmasta banaanipuusta tulleet versot, nuo pienet banaanipuut, vein terassille kesän viettoon ja lisäksi ostin punertavan patioruusun. Tuo ruusu oli niin hurmaava että en voinut jättää sitä kauppaan. Menin ostamaan valkoista hortensiaa, mutta ostinkin ruusun. Ja tuo huumaava ruusun tuoksu on niin parasta. Miten ihana onkaan juoda kahvia ruusun tuoksussa terassilla. Nauttia kesäisestä toukokuun päivästä ja selata viikolla postissa tulleesta lehdestä. Eikä terassilla tarvitse kyllä yksin viettää aikaa, nimittäin tietysti nuo kaksi rakasta on aina siellä missä minä.
 
Villa H, terassi, sisustus, kesäolohuone, chihuahua
Villa H, terassi, sisustus, kesäolohuone, chihuahua

 
Tuulisemmalla päivällä vain kaikki terassilasit kiinni ja helteellä taas vähän enemmän terassilaseja auki. Näin terassia voi käyttää kesäolkkarina taas pitkälle syksyyn. Kesäkuussa pitäisi saada vielä pöytä terassille niin on helpompi nauttia grilliherkkuja terassilla kunnon pöydän äärellä. Mutta muutoin terassin sisustus on entisillä kalusteilla saatu aikaan eikä tarvinnut hommata tänä vuonna kuin ruusu (niin ja se tuleva pöytä).
 
Follow me on:
 

2 kommenttia:


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.