24 marraskuuta 2018

MARRASKUUN PARHAAT

 Tummat lattiat. Kesästä lähtien olen ihastellut tummia lattioita niin instagramin kuvavirrassa kuin sisustuslehdistä ja kirjoista. Meillä oli aiemmassa asunnossa tumma lattia ja tykkäsin siitä kyllä paljon, tosin tähän kotiin halusin vaaleaa.

Villa H, marraskuun parhaat, eteinen ,kynttilät
Villa H, työhuone


Tuoksukynttilät. Ja kynttilät ylipäätään. Joka päivä sytytän kynttilät päivän alkaessa hämärtymään. Niin keittiöön, olohuoneeseen kuin eteiseenkin. Työhuoneessani leijailee vieno tuoksu, mietin pitkään mistä tuo ihastuttava tuoksu leijailee kunnes muistin kynttilöitä ostaessa myyjän sumuttaneen tuoksua pakkauspapereihin.

chihuahuat, villa h, marraskuun parhaat

Miniloma. Tällä viikolla olen nukkunut todella katkonaisia unia. Saattanut sen kolme - neljä kertaa yössä laskea koiria pihalle, joten viikonlopun miniloma äidin ja siskojeni kanssa tuli todella hyvään saumaan! Eilen illalla nimittäin päässäni ei liikkunut enää yhtään järkevää lausetta. Yhdessäolon lisäksi odotan kyllä myös hyviä yöunia, heh.


Lähestyvä joulunaika. Pihalla leijailee lumihiutaleet ja maa on pikkupakkasen jäljiltä jäässä. Lenkillä hyräilen joululauluja ja nautin kauniista huurteisista maisemista. Pikku hiljaa alan laittamaan kotiin joulua, muutenkin kuin amarylliksiä ostaen ja kynttilöiden loisteessa tunnelmoiden. Aamulla kirjoitin ensimmäiset joulukortit.
 
 

  Seuraa Villa H: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.