17 tammikuuta 2021

VIERASHUONE - SEEPRA JA LEIJONA

 

Tykkään itse kaikista pienistä muutoksista ja lukea myös niistä toistenkin blogeista. Muutoksen ei tarvitse olla suuri eikä sisältää mitään uutta, vaan kiva on tallentaa tänne kuvapäiväkirjaan ne pienetkin kodin muutokset mitä tekee vaikka sohvatyynyjä, kukkia tai mattoja vaihtaen. Joskus vain menee hieman pidempään, että saa suunnitellun muutoksen tehtyä. Esimerkiksi sen, että saa tilattua suunnitellut julisteet valokuvista. Jouluna oli sitten kaikelle tällaiselle aikaa ja kotona muuttui huoneessa jos toisessakin.

 Ensiksi vaihdoin vierashuoneen kehyksiin jouluna tilatut julisteet seeprasta ja leijonasta, muistoja Etelä-Afrikan safariretkeltä. Tuli heti niin paljon tunnelmaa näillä värikuvilla huoneeseen, tykkään itse todella paljon ja onhan nuo tietysti persoonallisemmat julisteet kun on omat valokuvat.

 


Sen jälkeen sain inspiraation vaihtaa vihdoinkin koirien pilaaman valkoisen maton toiseen. Olin jo tilaamassa uutta mattoa, mutta sainkin nettikauppaa selatessa ja mittanauhan kanssa mittaillessa idean vaihtaa kodinhoitohuoneen ja vierashuoneen matot päikseen. Nimittäin kodinhoitohuoneessa ei hieman rikkonainen matto haittaa niinkään kuin täällä vierashuoneessa. Ja koska mustavalkoinen villamatto näytti niin kivalta vanhan ruskean kaapin kanssa vaaleassa vierashuoneessa, ei tarvinnutkaan uutta mattoa tilata.

 


Sitten vielä kävin vaatekaapin ylähyllyltä mustavalkoisia tyynyjä sängylle. Ja vierashuoneessa näytti taas ihanan raikkaalta ja uudelta. Julisteet olen muuten teettänyt aina ifolorilla.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Kauniita tauluja. Mistä olet ostanut kehykset?

    VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.