24 kesäkuuta 2021

IHANAN RENTO KUKKAKIMPPU 

Kesän rennoin kukkakimppu syntyi kun nappasi vain kaikenlaisia kukkia kukkakaupasta ja laittaa sekaan kukkia niin luonnon helmasta kuin omasta puutarhasta. 

 Meidän pihamaalla kukkii tällä hetkellä pionit, jasmike ja unikot. Hetki sitten kukki syreenit ja juhannusruusu. Seuraavaksi sitten vaaleanpunainen ruusu sekä syyshortensiat. Ihanaa vihreää saa maljakkoon leikkaamalla oksia norjan angervosta. 

 


 

Kesä ja vehreys on kyllä niin ihanaa aikaa. Aika menee pääasiassa ulkona, jos ei ole töitä tietokoneella. Ihana kun A haluaa syödä kans aina terassilla. Tehtiin pikaiset kakut yhdessä, A pursotti kermavaahtoa vohveleitten päälle ja koristeeksi mansikoita ja syreeninkukkia.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Pidän itse erityisen paljon juuri rennoista kukkakimpuista. Joskus on vaikea kukkakaupassa saada tätä ideaa vaan läpi. Jos on silmää, voi tuollaisia toki toteuttaa näköjään itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rennot kimpun on minunkin mieleen ja usein teen ne itse niin saa ainakin mieleisen. Parhaat kimput syntyy kun ei liikaa mieti kukkia asetellessa, laitaa ne vain rennosti maljakkoon.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.