12 heinäkuuta 2021

KESÄPÄIVÄT KOTONA


Nyt on saanut nauttia oikein hellekesästä. Me ollaan nautittu kesästä kotona. Nyt yritän pitää hieman lomapäiviä ja ehkä ensi viikosta eteenpäin koko perhe lomailee, pakko siis itsekin raivata kalenteri tyhjäksi. Päivät menevät vain oleskellen. Ollaan käyty syömässä ja kaupungilla. Hypitty trampoliinilla ja tehty voltteja pienestä isompaan. Saatu serkkuja yökylään. Oltu mummolassa serkkujen kanssa. Kaikkea pientä ihanaa.

 


 

Ei sitä tarvitse kauas lähteä kun pääsee jo lomatunnelmaan. Kun helteillä ei jaksa tehdä mitään, niin sehän on sitä lomaa. Kuuntelee äänikirjoja ja istuu terassilla syömässä päivän kolmatta jäätelöä. Nukkuu päiväunet samalla kun neiti nukkuu ja ottaa koirista mallia miten hellepäivää vietetään.

 


 

Terassilla yrtit on aivan villiintyneet ja hortensia on avannut aivan ihastuttavat vihertävät kukat. Tomaatin raakileita on paljon ja A käy päivittäin napsimassa vitamiinit punaherukka pensaasta. Nurmikko on aivan palanut, mutta toisaalta eipähän tarvitse nurmikkoa leikata.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Voi, te olette ihan loman ytimessä ja olette tosiaan ymmärtäneet loman syvimmän olemuksen! :) Suloista lomaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tuntuu kyllä niin lomalta vaikka teenkin päivittäin hieman töitäkin. Mutta se , että on lämmin. Käy uimassa ja istuu vaikka vain sohvalla niin tekee loman. Kiitos paljon!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.