19 marraskuuta 2021

LASTENHUONEEN UUSI JÄRJESTYS

 

 

En ole vielä ehtinytkään tänne laittaa kuvia lastenhuoneen uudesta järjestyksestä, joten tässäpä on. Tai oikeastaan tämä on paluu ensimmäiseen järjestykseen, sillä alun perin jo ennen hakumatkaa laitoin A:n sängyn tuohon kohti. Monesti se ensimmäinen järjestys on se kaikkein paras, sittenkin. 

 

 

Syyslomareissulta kotiin tultua taisin jo ennen laukkujen purkamista järjestellä lastenhuoneen uudelleen. Automatkalla pinterestiä ja instagramia selaillessa sain inspiraation, ja sormet syyhyten odottelin kotiin pääsyä.

 


Ikeasta A halusi pienet kuuset ja sinne hän ne asetteli sänkynsä reunalle koristeeksi <3. Niistä tulikin hieman jo jouluista tunnelmaa. Lisäksi toin varastosta kesällä terassilla olleen pehmusteen, siinä on ihana leikkiä ja lukea. 

 


 

Lastenhuoneessa enemmän on enemmän. Minusta on ihana kun on lelut esillä ja on helppo alkaa leikkiä milloin mitäkin leikkiä. Voi leikkiä nukkeleikkejä yhdessä kohdin ja toisessa keittiöleikkejä. Välillä voi lukea tai rakentaa palikoilla. Ihanaa viikonloppua!

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.