17 kesäkuuta 2022

KESÄLOMASUUNNITELMIA

 


Ensimmäinen loma viikkoa kahdeksasta takanapäin. Tuntuu että tähän viikkoon mahtui jo niin paljon kaikkea että keskiviikkona oli jo perjantai olo. Minullahan joka päivälle mahtui myös töitä, mutta koska A lomailee, tuntuu tämä lomalta itsestäkin. Tällä viikolla meillä on ollut A:n serkkuja yökylässä, käytiin tivolissa sekä A:lla oli ensimmäinen ratsastustunti. 

 

Lomasuunnitelmia meillä ei vielä ole lyöty lukkoon, mutta suunnitelmia on tehty. Kyselin A:lta mitä hän haluaisi kesälomalla tehdä ja tässä hänen vastaus: lähteä ulkomaille reissuun, käydä ratsastustunneilla, bomballa, piknikillä, pyöräilee isän kaa, uimahallissa ja uimarannalla ja muurahaisia katsomassa ja äidin kaa lomalla. 

 

Suunnitelmissa meillä on käydä koko perheellä lomalla Helsingissä ja siellä linnanmäellä, käydä mummolassa yökylässä, tehdä pieniä retkiä lähistölle, käydä kaupungilla syömässä ja nauttimassa kesästä torilla, viettää aikaa lähirannalla ja kotona. Tykkään ettei ole liian tarkkoja kesäsuunnitelmia, vaan nauttia lomasta tekemällä kaikkea pientä kivaa, vaikka menemällä takapihalle piknikille <3.

 


 

Yksi kiva retki voisi olla Outokummun vanhalle kaivokselle, jossa on kiva leikkipaikka lapsille niin sisällä kuin ulkona. Ja toinen kiva retki Joensuun Taitokortteliin, jossa on potkuautoilua ja kolmantena Sinkkolan kotieläinpihalle.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.