Sanomalehdessä oli niin helpon kuuloinen duffinssien resepti – muffinssien ja donitsien yhdistelmästä – että pitihän se saman tien testata. Muokkasin reseptin maidottomaksi sekä käytin eri hilloa kuin reseptissä ja vitsit miten herkullisia.
Duffinssit: (tästä tuli 10 kappaletta)
1,75 dl tomusokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 rkl vaniljasokeria
1 dl Valio Oddlygood Bake & Dessert Vanilja
2 kananmunaa
150 g Keiju merisuola -levite
150 g aprikoosihilloa (käy mikä vain hillo, mansikka tai vadelma tai suklaa…)
koristeluun tomusokeria
- Sekoita tomusokeri, vehnäjauhot, ruokasooda ja
vaniljasokeri keskenään kulhossa.
- Sulata rasva. Sekoita eri kulhossa ”gurtti”, munat sekä sulatettu rasva.
- Yhdistä neste ja kuiva-aineet ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
- Täytä muffinssivuoat niin että taikinasta menee puolet.
- Laita duffinssien keskelle teelusikallinen hilloa ja lopuksi peitä hillo lopulla taikinalla.
- Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Ja ennen tarjoilua koristele tomusokerilla.
Villa H:
Onko tuo suolan määrä oikea?
VastaaPoistaKiitos kuka ehdit jo kommentoimaan <3, ei tule suolaa lainkaan vaan on Keiju merisuola -levitettä. Käyn lisäämässä reseptiin levite sanan, en tajunnut et voisi ymmärtää väärin kun meillä käytetään sitä samaa levitettä aina kaikkeen.
PoistaKyseessä on siis Keiju-merkkinen kasvirasvalevite, jossa on mukana merisuolaa. Googlaapa!
VastaaPoistakiitos <3
Poista