21 joulukuuta 2023

JOULUVIIKON PUUHAILUJA

 


Kolme yötä jouluun on… meillä alkoi joululoma ja mietin illasta, mitä me seuraavat kaksi päivää ennen aattoa tehdään? Ehkä vain ollaan, käydään luistelemassa, mummon luona, luen kirjaa ja kuuntelen äänikirjoja. Ja joo, kaupassa pitää kans käydä vähän ruokaostoksilla. Mutta aika ihanan rauhallista joulun alusaikaa me vietämme.

 

Lastenhuoneeseen on haettu tontut varastosta, osa A:n tekemistä koristeista on keittiössä esillä, niin upeita ne ovat, että paraatipaikalla saa ollakin. Eilen päiväkodista tuli niin hurmaava A:n askartelema poro, sarvet sydämenmuotoon taivutettuna <3. 

 


 

Jouluviikon me aloitimme päiväreissulla Helsinkiin. Jouluretki siskoni ja A:n serkun kanssa jouluiseen ja niin tunnelmalliseen Helsinkiin oli rentouttava. Tiistaina kyläilyä lapsuudenkodissa ja illalla A oli laulamassa lapsikuorossa konsertissa. Eilen toisessa mummolassa ja tänään A sai serkun yökylään. Aika kiva kun lapset jo itse järjestelee ja sopii yökyläilyitä <3. 

 


 

Olen leiponut kolmesti karjalanpiirakoita ja kahteen kertaan englantilaista hedelmäkakkua, molempia maidottomina. Hedelmäkakusta tuli niin herkullista, että talletan reseptin tänne myös joku päivä, nam.

Levollista viikonloppua!

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.