09 toukokuuta 2024

MINITALO LASTENHUONEESEEN

 

Onko tuttua: äiti mulla ei oo mitään tekemistä. Lause mitä kuulee aina välillä, mutta niin vaan sitä tekemistä lopulta löytyy, kun kävelee omaan huoneeseen ja löytää joko leikkien ääreen tai työpöydälle kirjoittamaan tai piirtämään.

 


 

Syntymäpäivälahjaksi hommattiin A:lle ihana puinen minitalo. Ensiksi löysin netistä Liewoodin talon, jota ei kumminkaan missään suomalaisessa nettikaupassa ollut enää myynnissä, eikä valmistajan valikoimassakaan. Niinpä googletin ja lopulta löysin ulkomaalaisesta nettikaupasta, joka vaikutti turvalliselta tilata ja eipä mennyt montaa päivää, kun tilaus tuli perille. Talo toimii niin hevostallina, leirikämppänä kuin Sylvanian Families hahmojen kotina. Ostin nuo samaa sarjaa olevat puiset kalusteet samalla.

 


 

Jotta A:n on helppo siivota huone myös itse, hommasin sängyn vierelle hyllykön, jonka eri lokerikkoihin on kätevä järjestellä erilaiset lelut. Ihanasti sai lisää säilytystilaa. Hyllykkö on Zara Homesta. 

 


 

Työpöytä on myös nykyisin A:n askartelu-, väritys- ja kirjoituspöytänä. Hän tykkää kovasti askartelusta ja kaikesta kirjoittelusta. Tekee itselleen laskutehtäviä jne. Sellaisia pieniä lisäyksiä tullut kevään ja talven aikana neidin huoneeseen.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.