19 lokakuuta 2016

RUSKEAN SÄVYJÄ

 
 
 


Syksyn pidetessä ja ilmojen viiletessä on kiva käpertyä sohvan nurkkaan lehti tai kirja kainalossa. Nauttia takkatulesta villasukat jalassa ja nauttia höyryävää glögiä. Takka meillä on lämmennyt lähes joka ilta, siitä tuleva lämpö on vaan niin parasta. Lämpimämpää tunnelmaa ja vähän lisää ruskean sävyjä. Niin se ruskea hiipi sisustukseen takaisin, vaaleana lähes beigen sävyssä. Maanläheistä ja kotoisaa.
 
Nyt kumminkin täältä lämpimästä ulkoilemaan. Pidemmät aamulenkit on nyt lähes viikonajan jääneet kokonaan pois, joten nyt heti reippailemaan metsäpoluille.

7 kommenttia:

  1. Aamulla jo pakkasta, autonlasit jäässä ja tiet. Joten ihana nauttia kylmän pitkän työpäivän jälkeen sohvalla, pehmeän viltin alla ja ostin nyt sen ekan glöginkin :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei ole nyt ollut yöpakkasia.. kärsinyt autoakin pitää ulkona yöt. Just näin ja glögi on niin hyvää pitkän tauon jälkeen! Ihanaa iltaa!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Suvi <3, vaikka mulla edelleen tökkii tämä näyttö... äh en millään saa hyväksi.. vissiin jotain ajureita jäänyt huollossa laittamatta?

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Voinko udella mistä olet ostanut sohvasi? Juuri tuonlainen sohva haussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai! Tämä meidän sohva on ostettu Iskusta.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.