02 lokakuuta 2016

VIIKON VIIMEINEN

 
Käytiin tuoksuttelemassa nuorinta täditettävääni. Niin pieni ja suloinen poika ♥.

Sain vähän vanhemman täditettäväni yllättäen yökylään torstaina. Vietettiin loistava perjantaipäivä yhdessä. Nämä on näitä todellisia arjen piristyksiä!

Ja vihdoin valoa eteiseen. Loppuviikosta posti toi muutaman tilaamani valaisimen. Näitä asennettiin pienen yövieraan kanssa yhdessä. Hän testasi tuleeko valo.

Perjantaina muutama tunti hurahti siskoni kanssa kahvitelen. Kahvin kanssa tätä todella helppoa ja nopeasti tehtävää mustikkapiirakkaa.

Lauantaina oli koko perheen saunapäivä. Miku pääsi ekaa kertaa pesulle ja eipä ollut moksiskaan. Mikähän sylikoira tästä vielä tulee.. nytkin nukkuu sylissä. Niin ja yksi ilta saunan jälkeen pätkäsin hiuksia lähemmäs 10 cm. Nyt on hiirenhäntä mennyttä!

Kaunista sunnuntaita ♥

10 kommenttia:

  1. Upeita kuvia ja tuo kukkakimppu!! Aivan mieletön!! Rauhallista sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :). Ostin vain yhden eukalyptusoksan ja muutaan neilikan ja tuli tosiaan kiva kun vähän leikkeli ja laittoi maljakkoon :).

      Poista
  2. Aivan ihanat kuvat ja tunnelmat <3 Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  3. Kauniit kuvat! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania kuvia <3 Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  5. Teillä on kyllä kaunista :) sivuutan postausaihetta, sillä teillä on kiva sohva. Mistähän olette sen mahdollisesti hankkinut ja minkä merkkinen se on? Jossain postauksessa mainitsit, että jossain vaiheessa olisit kenties uusimmassa sohvanne :) meillä on tällä hetkellä vaalean harmaa sohva ja kun maalasimme olkkarin seinän vaalean harmaaksi niin, eipä sohva enää hyvältä näytäkään. Syksyisin terveisin Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos <3. Tuo sohva on ostettu Iskusta silloin kun muutettiin tähän eli joskus 4 vuotta sitten, mutta en kyllä yhtään muista mikä on malliltaan! Joo, haaveilen pellavapäällyisestä sohvasta :). Mutta katsotaan milloin vaihdetaan, mies kun ei ole samaa mieltä :D. Sinnehän sopisi sit nyt loistavasti vaalea sohva! Kivaa syksynjatkoa!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.