03 tammikuuta 2017

KEVÄÄN RAIKKAUTTA JA JOULUN KIIREETTÖMYYTTÄ

interior, inspiration, sisustus,
jielde, hay, design, painting, diy, interior, sisustus
pastel, olohuone, sisutus, interior, diy, painting
id
interior, olohuone, sisustus, hay tray table, marmori

En tiedä mitä tuo loppuvuoteen kestävä päänsärky mulle teki, mutta meillä on edelleen joulukuusi ja meinasin ihastella sitä loppiaiseen saakka. Nimesinkin sen jo uudelleen: tammikuusi. Ehkä haluan vielä hetken pitää kiinni siitä joulun tunnelmasta ja kiireettömyydestä. Hetken vielä pitää kiinni siitä rennomasta olotilasta vähän lomaillakin. Vai näyttääkö kuusi vain raikkaalta vaaleassa ja roosan sävyisessä ja vähän keväisessäkin tunnelmassa?

Kivaa alkanutta vuotta!

14 kommenttia:

  1. Tuo teidän matto on ihana. Mistä olette hankkinut?
    Meillä on kuusi myös vielä sisällä, jos loppiaisena vietäisiin pois.
    Ihanan keväistä, roosa saa sen aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Ihana ohut villamatto.. tilasin carpetvista nettikaupasta. Eilen taas miku söi/rikkoi yhden koristeen, joten nyt on jo alaoksat riisuttu meidän kuusesta :D. Mutta niin se meilläkin loppiaiseen on! Joulun jälkeen on jo niin kevät olo vasta nythän ne kunnon pakkaset tuli!

      Poista
  2. Kaunis ja raikas tunnelma!
    Mä siivosin joulun pois 1.1. Yleensä teen sen jo aikaisemmin, mutta nyt ei ollut aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin minäkin olen aiemmin joulun jälkeen siivonnut heti pois.. mut nyt ei malta!

      Poista
  3. Toi matto on muuten kaunis <3 Ihanan keväistä, vaikka juurihan talvi vasta alkoi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään älyttömästi, kivaa kontrastia muuten vaaleaan. No niinpä, nyt tuli tänne ne kunnon pakkaset.. mutta samalla pakkasen raikkautta tuossa roosassa.

      Poista
  4. Älä mitään, minä pidän joulukuusen _aina_ Nuutinpäivään saakka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kaunis kuusi niin mitä sitä liian aikaseen pois laittamaan!

      Poista
  5. Täälläkin kuusi töröttää paikoillaan, en raaskisi millään siitä luopua. Mutta loppiaisena taitaa meilläkin saada kyytiä, joku muu tuntuisi jo raaskivan ;) Tuo tyyny on ihan superi, roosaa tulee yleensä meilläkin takaisin heti joulun väistyttyä...saa nähdä mennäänkö nyt ilman ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin Luka on juonut kuusen vedet ja Miku rikkoi/söi eilen yhden koristeen.. ehkä he haluavat jo sen pois :D. Niin on.. meillä on aina roosaa, se on niin mun väri! Joulutkin on mennyt roosalla pari vuotta :D :D.

      Poista
  6. Hei tuo tyyny on ihana! Mistä? Toisi mukavaa vaihtelua meidänkin värimaailmaan... Täällä myös kuusi vielä sisällä vaikka kuvittelin haluavani siitä eroon jo aiemmin. Mutta jotenkin vaan niin tykkään olla illat kuusen loisteessa :) Ensi vuonna taidan laittaa kuusen kyllä jo joulukuun puolivälissä niin ennätän nauttia siitä riittävän kauan.

    Niin ihanaa kun tuli lunta! Ja pakkasen myötä myös kirkkaansininen taivas. Tykkään niin! Hyvää alkanutta vuotta sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meillä taitaa aina olla roosaa, ainakin jossain! Mie viides päivä riisuin kuusesta koristeet odotellassa syömään lähtijöitä ja mieheni samalla katkoi oksat ja varren uuniin. Sinne pölähti savuna ilmaan.

      Täällä on ollut lunta koko ajan, mutta eipähän tarvitse lenkkeillä koirien kanssa kun eilenkin -28. Vähän aikaa ulkona kävelee niin se riittää! Mut kyllä nämä pakkaset on kivat aina välillä! Kiitos samoin Marja ♥

      Poista
  7. Hei, kaunis olohuone ja tykästyin todella tuohon mattoon. Onko matto liukas, vai pysyykö paikoillaan hyvin? Meille sopisi samanlainen, mutta ei tule sohvien alle, enkä haluaisi mitään "lentävää mattoa" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse! Mun mielestä tuo ei ole liukas, enneminkin karkea matto. Mutta hmm.. ei mene niin pahasti rullalle koirien vedellessä spurtteja eteisestä olkkariin, kuin se annon pandora villamatto. Niin ei oo tosiaan niin kevyt kuin se. Luulin et tuo on vielä ohuempi kun tilasin.. ei se mene normi käytössä rullalle ainakaan meillä siis. Haha, selkeä vastaus :D.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.