Hei ja mukavaa alkanutta viikkoa! Miten olisi anananssalaatti puolikkaassa ananaksessa? Olipas lause! Ananas on sen verran kaunis hedelmä, että halusin käyttää sitä tarjoilukulhona. Ananas puoliksi ja veitsellä kaivertaen hedelmälihan pois. Tuoretta ananasta, punasipulia, paprikaa, salaattia, viinirypäleitä ja fetaa tuli salaattiin. Sunnuntain ruokana oli salaattia ja tulisia siipiä, niin hyvää! Siivet ovat kuuluneetkin useasti meidän ruokapöytään sen jälkeen kuin uuden vuoden vastaanottajaisilla niitä maistoin.
Oi miten ihana idea :) Mistä sä keksit näitä?
VastaaPoistaEikö olekin! Ympäriltä kaikkialta saa niin paljon inspistä, lehistä, instasta, lomilta, matkoilta joka paikasta!
PoistaNäyttääpä kyllä todella houkuttelevilta ja kauniilta annoksilta, nam!
VastaaPoistaEikö, oli niin mehukastakin salaatti kun tuosta irtosi vielä nestettä.
PoistaSiis aivan ihana idea!
VastaaPoistaNiin on just kätsä niin tulee kuorillekin joku tarkoitus!
Poista