20 helmikuuta 2017

SIIVOUS, PARAS RENTOUTUMISKEINO

hortensia, kukat
siivouspäivä, sisustus, interior, jielde loft
&tradition, ruokailutila, sisustus
hortensia
ruokailuryhmä, sisustus, tolix, taljat

Arvatkaa mikä on parasta rentoutumiskeino? Kaappien siivous ja järjestely! Nimittäin reilu viikko takaperin olin jostain syystä todella väsynyt, perjantaina en enää viittinyt päiväunia nukkua, joten suuntasin kaapeille. Kaikki pois, vähän paremmin laatikoihin takaisin ja samanlaiset tavarat samaan paikkaan. Tarpeettomat roskiin ja kierrätykseen, no ei niitä oikeestaan enää ole kun tätä siivousvimmaa tulee niin usein. Mutta aina voi järjestellä vielä paremmin kuin edellisellä kerralla. Ja tulipahan taas lisää tyhjää kaappitilaa. Niin ja on vielä kesällekin puuhaa, nimittäin varasto. Kunhan sinne saadaan hyllyt niin pääsen järjestelemään kaikki ruuvit, työkalut ja muut varastotavarat omiin paikkoihinsa. Ja lauantaiaamuna ei väsyttänyt enää lainkaan niinkuin aiemmin viikolla! Tehokasta rentoutusta.

Ja tällaisen urakan jälkeen onkin taas kiva ostaa leikkokukkia ja nauttia siististä kodista ♥. Reipasta alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Totta ja tuo kikka toimii myös silloin jos on vähän huono päivä ja kaipaa jotain muuta ajateltavaa. Siinä kaappeja ja tavaroita järjestellessä tulee aina uppouduttua omiin ajatuksiin, jolloin kaikki muu hetkeksi unohtuu. :) Kevättä kohti mulla yltyy aina tuo järjestelyvimma. Taas on käyty kertaalleen kaapit ja laatikot läpi. Itse asiassa lauantaina olen kiikuttamassa pitkästä aikaa kirpputorille myyntiinkin jotakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Mulla ei ole aikoihin ollut enää niin paljoa tavaraa että kannattaisi kirpparilla myydä. Nyt tuli pieni kassi. Tai ehkä nykyisin tulee niin usein vietyä vaatteet uffin laatikkoon ja tavarat muuten kiertoon.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.