11 helmikuuta 2017

KOTIMME TAULUT


Yhteistyössä Desenio

Tykkään todella paljon maalata. Se on rentouttavaa ja samalla virkistävää. Antaa vain ajatusten virrata ja samalla syntyy taidetta kotiin. Jotain persoonallista ja omaa ostettujen taulujen sijaan. Mutta tykkään laittaa myös joitakin printtejä sekaan. Vierekkäin omaa taidetta ja ostettua julistetta. Keittiön avohyllyn jättämän tyhjän seinän halusin täyttää taululla. Mietin pitkään maalaanko vain hommaanko jotain valmista? Mielessä kävi jo valokuvaaminen ja julisteen teettäminen omasta kuvasta itse, mutta löysinkin kauniin roosan sävyisen julisteen Desenion valikoimasta. Ensiksi mielessä kylläkin kävi tilata joku maisemavalokuvajuliste, mutta mieheni tyssäsi ajatukseni, eihän ne ole sun ottamia kuvia! Niinpä! Juliste pehmentää kivasti muuten mustavalkoisvoittoista keittiötä olematta kumminkaan liian vahva, vai mitä tykkäätte?

6 kommenttia:

 1. Todellakin tykkään! Kaunis juuri tuolla paikallaan, tuo ihanasti pehmeyttä! Minulle ihan iski maalausinto kun tän näin! Mille kankaalle oletkaan aina maalannut? Öljyväreillä? Oli joskus puhetta, mut enhän minä enää muista. Voisin kaivaa maalit ja pensselit esiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaan aina akryyleilla ja siihen sopivalle kankaalle/valmiille taulupohjalle. Oon joskus jostain ostanut valmiiksi pohjustettua pellavakangasta.

   Poista
 2. No höh, missä ne "Kotimme taulut" on?
  Olen taulufriikki ja innokkasti avaan kaikki sen suuntaiset postaukset.
  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstissä on :D. Ne näkyy vähän joka postauksessa joten tässä ei erikseen tauluista ole kuvia. Täällä ja täällä esim: http://www.villah.fi/2017/01/pienta-muutosta-olohuoneeseen.html
   http://www.villah.fi/2016/12/parhaat-sisustushankinnat-tana-vuonna.html

   Poista
 3. Onpas kaunis yoi Desenion taulu! Yksinkertainen, tyylikäs ja persoonallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö olekin! Kivaa alkanutta viikkoa Tiina!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.