09 helmikuuta 2017

POSITIIVISUUS ELÄMÄSSÄ


Toisten onnistuminen ja menestyminen ei ole itseltä pois, joten iloitaan ja onnittellaan kanssa kulkijoita heidän menestyksen tai saavutuksen kohdalla. Sen sijaan että murehtisi, tehdään töitä omien tavoitteiden eteen ja jatketaan matkaa kohti unelmia. Siellä se unelma sitten häämöttää.

Jos jotain oikeasti haluaa niin kyllä sen saavuttaa! Silloin sitä kohti tekee kovasti töitä, päämääränä selkeä tavoite. Ja juuri siksi on turha olla muille kateellinen (hyvällä tavalla kateellinen on eri juttu) koska saman voi saavuttaa itsekin. Mun mielestä jokainen voi valita oman polkunsa elää ja siksi on turha valittaa että toisella on se ja se paljon paremmin. Ajatellaan ennemmin miten hyvin omat asiat on ja mitä minulla jo on. Negatiivisuus vain tekee hallaa itselle, joten säilytä positiivisuus elämässä!

ps. ja ota aikaa itselle, muista pienet herkkuhetket. Kuumakaakao ja laskiaispulla, nam!

13 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus Heini, olen ihan täysin samaa mieltä ja tätä koitan tyttärellekin opettaa, että mieluummin kääntää kateuden tunteet omaksi voitoksi niin, että se saa yrittämään kovemmin niiden omien haaveiden toteuttamista. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan loistavasti sanottu! Juuri näin! :)

  VastaaPoista
 3. Amen! Joskus vain toisten ihmisten negatiivisuus meinaa viedä mukanaan, mutta on vain taisteltava pysyäkseen positiivisena tilanteessa kuin tilanteessa 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kannattaa keskustelun suunta vaihtaa siihen miten hyvin asiat on!

   Poista
 4. Niin totta, kenenkään menestys ei ole itseltään pois! Suomi tuntuu olevan vain niin kovin kateellinen maa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se! Ja niin.. onneksi kaikki sellaiset kommentit ja henkilöt voi ohittaa ;) tai sanoa että yritä itsekin!

   Poista
 5. Todella loistava kirjoitus! <3

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.