27 maaliskuuta 2017

AURINKOISTA MAANANTAITA JA TERKUT ETEISESTÄ

eteinen, sisustus, koti, interior, hall
eteinen, sisustus, koti, interior, hall
eteinen, sisustus, koti, interior, hall
eteinen, sisustus, koti, interior,
eteinen, sisustus, koti, interior, hall
 
Onpas kiva aloittaa uusi viikko rentoutuneena ja nollaantuneena. Perjantaina huomasin olevani loman tarpeessa kun kaadoin taas kerran kahvin tietokoneelle. Jokohan tästä kerrasta opin, että ei ruokaa ja juomista tietokoneella ollessa! No en tietenkään.. Joten pistin koneen kiinni ja jäin odottelemaan yövieraita. Viikonloppuun mahtui kolme yövierasta, kummitytön 11-vuotissynttärit, todella hidas sunnuntaiaamu (aamukahvit vasta yhden aikoihin), päiväsauna ja kyläilyä vanhempieni luona. Ja kyllä, nyt on levännyt olo!
 
Kuvista on kätevä katsoa mikä paikka tarvitsee huoltoa, kunhan lähestytään enemmän kesää niin pitää kyllä maalata tuo ulko-ovi uudelleen! Muutaman osuman ja koiranraaputuksen saanut pintaan, joten pientä parannusta on kyllä tehtävä.

Aurinkoista maanantaita!
 

11 kommenttia:

 1. Kaunis ja niin siisti eteinen, en voi kuin ihaillen huokailla! Mutta mistä on tuo näppärän oloinen naulakko, tuollainen voisi olla meillekin toimiva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu ja kyllähän eteinen siistinä pysyy kahden hengen perheessä :). Kaikille on paikkansa ja aina ulkoa tullessa laitan tavarat suoraan koreihin jne.. TUo on Nomess Copenhagen so-hooked naulakko tai hyllyköhän se on nimeltään. Tuo on tosi kiva!

   Poista
 2. Auringonsäteet <3. Teidän eteinen on kyllä niin siisti! Aivan ihanaa katseltavaa. Mä oon jo luovuttanut eteisen kanssa, sillä se ei vaan yksinkertaisesti ole mahdollista pitää siistinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja tilava eteinen on kyllä niin paras! Ja tosiaan kaappitila on suunniteltu niin että sinne sopii kaikki takit, kengät, hanskat jne omille paikoilleen. Sulassa sovussa talvi ja kesäkampeet eikä mitään tarvitse pakata koskaan pois. Ja kyllähän se tosiaan aina pysyykin siistinä!

   Poista
 3. Kuulostaa just ihanan rennolta viikonlopulta!! Välillä sellasia tarvii. Tsemppiä taas arkeen ja sen tuomiin kiireisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tarvii, viikolla voi paahtaa ja viikonloppuisin huilata :). Vaikka kyllä osaan ottaa rennosti arkenakin :). Kiitos ja samoin sinne!

   Poista
 4. On kyllä niin ihana tuo teidän eteinen, kaunis ja selkeä <3 Mä haluaisin eteiseen lisää tilaa, mutta sitäpä ei niin vain järjestetäkään. :D

  Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, suunnittelun lähtökohtana olikin tilava ja valoisa eteinen. Sitä se on! Ja liukuovikaapiston suunnittelin niin että sinne sopii kaikki kesä ja talvikamppeet ja paaaljon kengille tilaa. Totta, ei ole helppoa muokata lisätilaa ilman laajennusta :D

   Poista
 5. Oispa mullakin noin tilava ja ihana eteinen! Ja tuo kaappi on niin upea!

  VastaaPoista
 6. Sama homma täällä! Vedet kaatui taas tietokoneelle, joten etsinnässä huolto tietokoneelle nopeasti. Ei myöskään ollut ensimmäinen kerta tässä taloudessa, mutta samoin, syömistä ja juomista ei ole tietokoneen äärellä täälläkään lopetettu  https://www.poikajakissa.fi/palvelut

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.