31 maaliskuuta 2017

PERJANTAI-ILTA TYÖHUONEESSA


Kivaa iltaa ja terkut työhuoneesta. Perjantai jo illan puolella ja minä meinasin vasta työt aloittaa. Aamulla työmaakäyntejä, päivällä hierojalla sekä siivousta ja illalla suunnittelutöitä. Tykkään tehdä töitä joko aamupäivästä tai sitten illalla kun ei muuhun jaksa enää keskittyä ja jotain järkeväähän sitä pitää saada aina aikaiseksi. Heh. Kun on mieleistä työtä niin eihän se raskaalta tunnu! Joten täällä perjantai-iltaa vietetään kuvissa näkyvässä työhuoneessa ja huominen aamu alkaa vuorostaan töihin liittyvällä palaverilla.

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Tuo työhuoneen sohva on aivan ihana! (Ja ehkä juuri sopiva siinä mielessä, että ei mene työskentely torkkumiseksi.) Toivottavasti viikonloppuun mahtuu myös lepoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ihan harmittaa kun kesäksi se lähtee terassille.. noh sittenhän ne päikkärit nukutaan siellä niin ei se sittenkää harmita :D. Kyllä kyllä, sunnuntai oli just niin lepopäivä.

   Poista
 2. Ihana sun työhuone ja uusi tuoli kuin pisteenä i:n päällä <3 Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti nähdään pian! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ ja onneksi tuo tuoli säilyi kuivana vaikkakin kahvit kaatui koneelle ja pöytää pitkin lattialle.. Ja joo todellakin kohta nähdään!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.