01 heinäkuuta 2017

AAMUPALALLA


Viikonloppuaamun myöhäinen ja reilu aamiainen. Sunnuntaisin on meillä yleensä viikon ainoa kiireetön aamu, joten tykkään panostaa aamupalaan ja syödä sen yhdessä mieheni kanssa. Niinpä usein mieheni vielä nukkuessa aloitan aamupalan teon ja pyydän hänet sitten valmiiseen pöytään kahvin tuoksun leijaillessa keittiössä. Aamupala koostuu usein smoothie bowlista tai smoothiesta, munista, tuoreesta leivästä tai croissanteista sekä hedelmistä. Joskus todella harvoin on omatekoisia karjalanpiirakoita. Kahvia menee monta kuppia samalla selaten päivän sanomalehteä. Tuohon smoothie bowliin tuli kahteen annokseen melkein litra marjoja (pakkasesta mustikoita, puolukoita, vadelmia ja mustaherukoita), kaksi banaania ja loraus kauramaitoa.

Tykkään kattaa pöydän aina ja samalla laittaa ruuat kauniisti tarjolle. Miten paljon paremmalta kaikki maistuukaan kauniisti koristeltuna :). Pieniä arjen iloja, mutta nopeita ja helppoja toteuttaa.

Kaunista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta! Tykkäisin laitta useamminkin pöydän koreaksi aamiaiselle, mutta pelkästään itselle ei oikein viitsi. Yövieraita saisi käydä enemmän... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyl tule usein itelle vaan laitettua, tai joskus on kiva panostaa omaankin annokseen :). Mut se jo kun on kaksi niin kiva laittaa!

   Poista
 2. Nam miten ihana aamupala kattaus herkkuineen :) Kiiretön aamu on parhautta :) Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl maukas! Ei sitä montaa juttua tarvitse :). Niin on ja kiitos!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.