11 heinäkuuta 2017

VIISI TYYLIKÄSTÄ LAHJAIDEAA NUORELLE MIEHELLE

 

Kaupallinen yhteistyö: trendhim.fi kanssa.


Meillä on vielä useat rippijuhlat tälle kesälle. Tytöille on yleensä todella helppo ostaa lahjoja, mm. korut ja astiat ovat tyylikkäitä ja tykättyjä. Mutta pojille sopivan lahjan löytäminen on monesti vaikeaa. Yksi usein toimiva lahja nuorelle miehelle tai teini-ikäiselle pojalle ovat erilaiset asusteet. Ne ovat usein toimiva ratkaisu, sillä klassisia asusteita voi käyttää niin nuorena kuin muutaman vuoden jälkeen aikuisena. Tässä on lista muutamasta lahja-ideasta, joka sopii eri-tyylisille ja eri budjetteihin.


 

Solmiot ja solmioneulat
Nuorella miehellä ei välttämättä ole vaatekaappissaan vielä niin monta solmioita, joten solmiokokoelmaa on oikein mukava kartuttaa. Jokaisella on hyvä olla ainakin yksi tumma ja yksi vaalea solmio, lisäksi kuviollinen rento solmio piristää pukeutumista ja erilaisilla solmioneuloilla voi tuoda lisää persoonallisuutta pukeutumiseen. Solmioneulojen ei todellakaan tarvitse olla tylsiä vaan ne voivat olla eri muotoilua, värejä ja kuvioita.

 
Laukku läppärille
Useissa kouluissa käytetään tietokonetta jo niin paljon, että opiskelijat kantavatkin tietokonettaan mukanaan päivittäin. Hyvä laukku suojaa tietokonetta, on riittävän iso muillekin tavaroille, sisältää taskuja, jotka auttavat pitämään tavarat järjestyksessä ja on helppo kantaa mukana -oli kulkuväline sitten mikä tahansa. Tietokonelaukun voi valita eri tyylisenä; nahkaisena, kanvas-kankaisena, olkalaukkuna, reppuna… valinnanvaraa riittää.

 
Aurinkolasit
Tyylikkäät aurinkolasit siistissä kotelossa on erinomainen lahja, ja lisäksi melko edullinen ratkaisu. Aurinkolaseissakin löytyy monia eri tyylejä, mutta jos lahjansaajan makua ei tunne niin hyvin kannattaa ehkä pitäytyä klassikoissa kuten Aviator-mallissa.


Rannekello
Rannekello on klassinen lahja. Malleja löytyy kaikille sporttisille, klassisille, minmalistille, hassuttelijalle jne. Rannekelloja löytyy myöskin joka hintaluokassa joten kellon voi ostaa lahjaksi, joko muodikkaaksi asusteeksi tai vuosia mukana palvelevaksi luotto-asusteeksi. Jos lahjansaaja jo on innokas rannekellojen kerääjä siisti kellolaatikko antaa kelloille arvoisensa säilytystilan.
Toilettilaukut
Toilettilaukut eivät ole ainoastaan ihonhoito- ja parranhoitotuotteita varten. Niissä voi säilyttää vaikkapa kirjoitusvälineitä, kuulokkeita ja kännykän laturia. Kätevä toilettilaukku on myös siisti lahja, sillä sen sisään voi pakata muutakin tavaraa ja näin ollen koota mukavan setin.Mikäli et keski hyvää lahjaa mutta lahjakortti tuntuu liian persoonattomalta, lahjakortin voi sujauttaa toilettilaukun sisälle. Esimerkiksi siistille nahkaiselle kotelolle löytyy varmasti käyttöä. Lahjakortti-idea toimii hyvin myös lompakon tai korttikotelon kanssa.

2 kommenttia:

 1. kivoja lahjaideoita :) Minä olen miehelleni ostanut kellon ja lompakon lahjaksi nyt mietin seuraavaa hääpäivää varten voisikin kiva ostaa vaikka solmio ;)
  Mukavaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit :). Me ei miehemme kanssa oikeestaan osteta lahjoja, tai no joo käydään yhdessä syömässä tai lähdetään lomalle. Mutta tuollaiset tarpeelliset käyttöön tulevat lahjat on kyllä kivoja!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.