10 heinäkuuta 2017

UUTTA MAKUUHUONEESSA


Heippa ja kaunista alkanutta viikkoa! Viime viikko meni vauhdilla ystäväperheen ollessa meillä lomalla ja loppuviikosta saimme vielä pari pientä tädinrakasta yökylään. Joten olipas eilen hiljaista kuin ei kuulunut lasten naurua, puhetta eikä leikkien ääntä. Koiratkin olivat niin väsyneitä ettei tassujen rapinaakaan kuulunut useasti. 

Käytiin lomalaisten kanssa pikaisesti kaupungilla ja tietysti paikallisessa uudehkossa sisustusliikkeessä KP interiorsissa. Ja niinhän siinä kävi, että jotain tarttui minunkin matkaan. Ostin makuuhuoneeseemme mustan samettipintaisen päiväpeiton. Pojatkin kelpuuttivat peiton, nimittäin niin makoisasti Mikua näytti nukuttavan päiväpeiton päällä. Meillä ei ole ollut muistaakseni koskaan päiväpeittoa, ei vain ole mieleistä sattunut vastaan tulemaan. Rentoja petauksia onkin tullut jo vuosia tehtyä joten onhan se aika jo mieltymyksen muuttua, heh. Vielä kun saisin yöpöydät kotiin stailaamastani asunnosta niin näyttäisi valmiilta sisustukselta.

10 kommenttia:

 1. Onpa ihana päiväpeitto! Samettipinta tuo mukavaa vaihtelua tavallisiin kiiltäväpintaisiin päiväpeittoihin, voisin meillekin tuollaisen kotiuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ja joo en ole koskaan tykännyt niistä kiiltäväpintaisista, oisin varmaan vieläkin ilman jos ei tämä samettinen olisi tullut vastaan :D

   Poista
 2. Ihana ystävä sulla siellä! Ja, kaunis päiväpeitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ♥. yritin kitkeä aidan toiselta puolen äsken pensasaitaa niin sellainen ulina kun ei mukaan päässyt :D. eipä ole yhtään mun perään :D. Eikö olekin ihana!

   Poista
 3. Kaunis päiväpeitto <3 Itse harmittelen,kun ei sitten mahtunutkaan yöpöytiä, vaikka sellaiset olisi varastosta löytynyt. Onneksi sentään jotain tasoa löytyy molemmilta puolilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on! Meillä on kyllä tilaa vaikka kuinka isoille yöpöydille :). Mutta joo, seuraavaksi kyllä leveämpi sänky kuin tuo 120 cm nykyinen on. Siltikin sopii vaikka ois 160 sänky ni molemmin puolin työpöydät. Meillä ei ole kun mun puolella jakkara tasona, eipä tuota oikeesaan tavitsekaan.

   Poista
 4. Kylläpäs passas kuin nappi silmään�� kiitos vielä kärran kaikesta! Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :). Ja hei kiitos älyttömästi kun kävitte! Ja nähdään taas :). Terkkuja sinne.

   Poista
 5. Ihana päiväpeitto! Mistä on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ostettu KP Interiors sisustusliikkeestä täältä Joensuusta. On svaneforsin samettinen päiväpeitto! Se on kyllä ihana :)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.