22 heinäkuuta 2017

PARASTA JUST NYT


Parasta just nyt:
  • Pionit omasta kukkapenkistä. Vihdoin sain tällä viikolla haettua hiilenmustaa kuoriketta pionipenkkiin. Ja koska pionit on ♥, niin tilasinpa kuusi taimea lisää erilajikkeita vaaleanpunaisia ja valkoisia pioneita.
  • Smoothiet ja banaaniletut. Taas on tehty useasti näitä herkkuja niin aamupalaki kuin välipalaksi ja päiväruuaksikin. Ostin äskettäin uuden blenderinkin rikkoutuneen tilalle (just kestää sen verran että takuu menee umpeen..) ja pakkasesta pitää nyt käyttää loput marjat ennen uutta marjasatoa.
  • Kesä ja kiireettömyys. Olla vain ja istua sohvalla tai terassilla. Kitkeä rikkaruohoja ja lenkkeillä hitaasti maisemia ihaillen (puhelinta selaillen).
  • Vielä kuusi vuotta sitten en tykännyt puutarhahommista laisinkaan. Ja nyt: kitken ja nypin rikkaruohoja melkein päivittäin ohikulkiessani. Ja leikkaan viimeiset horsmat aidan viereltä siimaleikkurin jälkeen keittiösaksilla. Jep, pihatyöt on niin parasta!
  • Melkein päivittäin olen saanut kahviseuraa. Pienempiä ja isompia (heh). Niin mukava kun tulee soitto että oletko/oottako kotona, tullaan käymään ♥.
Kaunista kesälauantaita!

13 kommenttia:

  1. Niin kauniita kuvia ja näkymiä <3 <3 <3 Ja kurkkasin sun uutta sivustoa, todella tyylikäs <3

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Jenni ♥♥♥. Ja ihanaa alkanutta viikkoa. Me saatiin eilen yövieraita ja menee kyllä nopeaan aika :D

      Poista
  2. Täällä on kans aloitettu aamu banaanilettu- ja smoothieaamiaisella (ja aamu-uinnilla) ja koitetaan päästä edes hetkeksi kiirettömään fiilikseen. Pionin istutus odottanee ensi kesään, mutta sulle voisin kyllä soittaa pian ja piipahtaa kahville :). Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä hyvä, nyt nauttikaa kun pääsitte uuteen kotiin ♥. Ja hei todellakin tulehan kahville! Huomenna lähtee yövieraat niin sen jälkeen käy miten vain!

      Poista
  3. Ihania parhaita juttuja... minullakin on tällä hetkellä tomaatteja kasvamassa parvekkeella. Mitä ihmettä meille on tapahtunut - heheeee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Frida! Oi, tomaatteja parvekkeelta, nam. Mie haaveilen hieman kasvihuoneesta niin sais tomaatteja.. tosiaan, mitä ihmettä :D

      Poista
  4. Voin uskoa, että kotiinne on aina mukava ja helppo tulla kylään. <3

    VastaaPoista
  5. Pihatyöt on todellakin parhaita! Tuskin maltan odottaa, että koti valmistuu ja voin siirtyä terassilta ihan oikeasti omaan pihaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, tuollahan vois kyykkiä päivittäin jos olisi niin paljon aikaa :). Tsemppiä sinne rakennusprojektiin!

      Poista
  6. Kuulostaa just hyvältä! Itse innostuin miettimään 20 kivaa juttua :) näin kesällä niitä jotenkin vaan löytyy!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kesä on kyllä parasta aikaa vaikka sataisi vettä tai vuorostaan hellettä. Nyt ollaan saatu nauttia kauniista auringonpaisteessa, shortseissa aamuvarhaisesta yömyöhään :).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.