18 heinäkuuta 2017

VALAISIN TERASSILLE


Täällä kesä on vienyt mennessään. Olin ajatellut nukkua sunnuntaina pitkään, mutta niin vain yhdeksän aikaan puin bikinit ja menin takapihalle kirja kainalossa ja aamukahvi kourassa. Iltapäivällä kävin tekemässä pizzaa ruuaksi ja sen jälkeen pakkasin koirat autoon ja huristelin vanhempieni luokse. Silloin kun aurinko lämmittää niin pitää nauttia. Sadepäivinä ehtii sitten istua koneella, jos nyt malttaa silloinkaan. 

Toinen loikoilupaikka on tuo terassin sohva. Sinne pitkälleen torkkumaan. Taustalla ruohonleikkurin hurinaa ja lintujen viserrystä. Työhuoneestani siirsin rottinkivalaisimen terassille koristeeksi. Valon paikkaa ei katossa ole, mutta saishan tuonne pujoteltua tietysti aurinkokennovalaisimen. Ihanasti pehmentää muutoin melkolailla mustavalkoista sisustusta. 

Nyt ei terassiltakaan puutu kuin pieni pöytä ja pari tuolia sen ympäriltä. Ehkäpä jätän niiden hankkimisen ensi kesään. Toisaalta vielä on pitkälti kesää ja lämpimät syyspäivät edessä nauttia terassilla niin ruokaa kuin kahvitkin.

Aurinkoista tiistaita!

12 kommenttia:

  1. Kaunis valaisin ja sopii hyvin teidän terassille!

    VastaaPoista
  2. Oi että teillä on kaunista terassilla ja valaisin sopii tuonne täydellisesti <3 Ihania loikoiluhetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos, niin minustakin istuu tuonne paljon paremmin kuin sisätiloihin :).

      Poista
  3. Ihanan näköistä! Ostin tuon samaisen valaisimen meidän olkkariin ja meillä on ollut V:n kanssa erimielisyyttä sen sijoittamisesta, joten tällä hetkellä se roikkuu keskellä kulkuväylää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, haha meillä ei mies huomaa valaisimia muuten kuin että jos olen asentanut hieman liian alas ja meinaa törmätä ;).

      Poista
  4. Oih olisipa itselläkin noin ihana terassi!😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ♥ ja jospa vielä joku päivä saisit lasitetun terassin :)

      Poista
  5. Sopiipa kauniisti valaisin terassille, meilläkin olisi terassin katossa paikka valaisimelle ja monesti oon miettiny ette toisipa sellainen kivasti huonemaisuutta terdelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on katossa yks ledivalo, mut tuo sit roikkuu koristeena kun ei ole paikkaa kattovalaisimelle :). Mut ei haittaa, menee noinkin ;)

      Poista
  6. Hei, mikä tuo valaisin on? Sopisi meillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ikean valaisin! Sinnerlig-mallistosta joten en tiedä onko niitä enää myynnissä. Se on meillä koristeena tuolla kun en tykännyt siitä miten se valaisi tuon kuvion :D. Mulle siis meinasi tulla migreeni. Joka tapauksessa se on kyllä kaunis. Harmi vain että se otti syksynkosteudesta ihanat homepilkut kylkeensä :/

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.