10 syyskuuta 2017

PARASTA TÄLLÄ VIIKOLLA

banaanipuu, interior, sisustus, y-tuoli, olohuone
id
sisustus, olohuone, y-tuoli, banaanipuu

Viikon paras sisustusostos oli yöpöydät KP Interiorsilta. Vihdoin viimein käveli vastaan tai instagramin ruudulla tuli silmille ne täydelliset yöpöydät. Niistä lisää ensi viikolla.

Viikon aloitus maanantain siivouspäivällä on niin parasta mitä tiedän. Miten ihana onkaan aloittaa viikko siivoamalla, pesemällä pyykit, silittämällä, leikkokukilla... loppu viikon voikin vain nauttia puhtaasta kodista ja tehdä töitä kotona ilman häiriötekijöitä. No joo, tietysti pientä siivousta mutta sitä ei lasketa. Suosittelen tätä kyllä lämpimästi muillekin jotka tekee kotona töitä tai muuten vain viettää viikolla paljon aikaa kotona.

Viikon paras podcast oli Modernisti kodikas -blogin Kertun aloittama Designtarinoita -podcastsarja. En malta odottaa että pääsen kuuntelemaan seuraava jaksoa ensi viikolla. Oisko teillä vinkata muita hyviä podeja? Aiemmin olen kuunnellut Noora & Noora -blogin podeja sekä Avec Sofie -blogin podeja.

Viikon makeimmat vitamiinit tuli porukoitten vadelmapuskista. Tiistaina kävin keräämässä talven varalle pakkaseen monen monta litraa vadelmia. Nam, ne on niin maukkaita! Samalla pakastin hieman punaherukoita ja karviaisia. Vielä on omista pensaista mustaherukat pakastamatta. Alkuviikon hommia ne.

Tälle viikolla mahtui myös ihana projektinaloitus. Joten luulen että syksy menee vauhdilla sekä huomaamatta pimeyttä ja sateita. Ne tuo vain tunnelmaa! 

Ja hei, kylläpä tuo y-tuoli käy hyvin myös banaanipuun vierelle kiikkutuolin paikalle. Tälle viikolle on mahtunut myös rentoutumista uusien sisustuslehtien ja kirjojen parissa. Villasukat jalkaan ja sohvalle käpertymistä koiraystävien vierelle.
 
Suloista sunnuntaita ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.