08 syyskuuta 2017

UUSI TAULU OLOHUONEESEEN


Yksi mun rakkaimmista harrastuksista on maalaaminen. Rentoutuminen, luovuus, itsensä toteuttaminen, ajatusten selkeyttäminen. Iloa ja luomisen riemua. Sitä se on. Välillä inspiraatio tähän harrastukseen on todella lukkojen takana, mutta kun inspiraatio puhkeaa niin välineet on otettava esille ja aloitettava maalaaminen. Niin parasta kun saa omannäköistä taidetta seinille. Persoonaa seinille ja kotiin valmis printtien tilalle. Toisaalta vähän molempia, itsetehtyjä ja ostettuja, tauluja sekaisin on mielestäni paras lopputulos.Näin ollen olohuoneeseen on tullut uusi taulu. Sohvan päälle mustaraaminen maalaus. Erilaista tunnelmaa, mutta mieluisessa väriskaalassa. Pakko muuten tähän sanoa, että ensimmäisessä opiskeluajan asunnossa minulla oli keltaiset ja oranssit verhot. Huh, enää en voisi niin värikkäitä verhoja ajatellaakaan. Mutta silloin oli tyylikin värikkäämpi muutenkin, heh. Se on hyvä kun on monenlaista kokeillut, sieltä se oma tyyli on sitten lopulta muodostunut.

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Heh, itselläni oli myös opiskelija asunnossa keltaista niin verhoissa kuin seinissäkin. Enää en kyllä kestäisi. No, onneksi on lupa muuttaa myös tyyliä.
  Kaunis taulu ja olohuone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli keltaiset ja oranssit vierekkäin! Ja joo oli monta keltaista puseroakin :D. Ei kyllä todellakaan pystyisi.. mutta tosiaan mikään muu ei ole pysyvää kuin muutos, vai miten se meni ;). Kiitos paljon Kaisa ♥

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.