14 syyskuuta 2017

TRENDIT HABITARESSA JA LEMPIOSASTOT


Trendikäimmät sisustajat maalaavat kotinsa eri huoneet erisävyillä. Joko lämpimiä pastellinsävyjä tai tummilla ja vahvoilla vihreän ja sinisen sävyillä. Samettia, samettia ja vielä kerran samettia. Sitä sen pitää olla, jos ei kumminkaan halua sohvaa vaihtaa niin ainakin muutama samettinen rahi. 


Leikkokukkien sijasta maljakoihin käydään luonnonhelmasta kuivuneita rantakasvien oksia. Näitten rinnalla on myös vaaleat maanläheiset sävyt. Luonnonmateriaalit, niin pellavaa, marmoria kuin puuta. Ja hei, unohda betonilattiat ja mikrosementit, nyt tulee parketit ja ennenkaikkea kuvioparketit.
Anno
 Matri
 Asun -lehti
Skanno

Mun mielestä parhaat messuosastot oli maanläheisin sävyin stailattu Matri,  upea Skanno, vaalea ja rauhallinen Asun sekä ihastuttava ja harmoninen Anno. 


Lisäksi Formarin yhdessä-pöytä jossa on pyörivä keskiosa, ja brändin takana oleva ihana Johanna oli kiva tavata. Haaveilen nimittäin meillekin pyöreästä pöydästä, mutta miksi vaihtaa kelpo pöytää. Sekä pitkään haaveissa olleet metalli-lasi väliseinät/tilanjakajat. Noita Wall Upin seiniä ei tarvitsisi tilauksesta monta päivää odottaa. Niin kauniit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.