31 joulukuuta 2017

VUODEN PARHAAT SISUSTUSHANKINNAT

Tykkään siitä ettei sisustus ole koskaan valmis, vaan rakentuu pikkuhiljaa vuosi vuodelta omanlaiseksi. Tässä tulee tämän vuoden parhaat sisustushankinnat tai viisi parasta. Ja kiitos Kerttu, modernistikodikas-blogista, kivasta postausideasta!

 

Wishbone -tuoli


Alku vuodesta toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja ostin Wishbone-tuolin työtuoliksi. Tuoli on ihastuttanut niin olohuoneessa kuin työhuoneessakin tämän vuoden aikana ja on ollut erittäin mieluinen.

 

Yöpöydät makuuhuoneeseen


Kun kerrankin minun makuun olevat yöpöydät tuli insagramin kuvavirrassa vastaan oli pöydät samantien lähdettävä ostamaan paikallisesta sisustusputiikista. Tai no vasta seuraavana päivänä kun liike aukesi. Peilipintaiset yöpöydät* ja samanlaiset sängyn molemmin puolin. 


Hattaramatot


Miten sitä monesti tulee ostettua liian pieni matto? Mattoja ei myöskään kannata tilata netistä summamutikassa jollei niitä ole päässyt eukäteen tunnustelemaan ja näkemään livenä. Nimittäin maton palautus on mielestäni hankalaa suuren paketti koon takia ja ei välttämättä niin hyvä ostos jää pyörimään lattialle ja sitten sitä harmittelee vielä vuodenkin päästä. Kun kerrankin löysin Habitaremessuilta upean maton oli se tilattava niin makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin. Tästä pääset lukemaan postaukset matoista hattaraa varpaitten alle* ja makuuhuoneen pehmentäjä*.


Ton-tuolit


Tilasin klassiset ton-tuolit ensi kesää ajatellen terassille tulevan pyöreän pöydän ympärille. Mutta mitenkähän raaskin viedä noita tuoleja terassille? Niin ihanat ne olisi ruokapöydän ympärillä sekä eteisessä. Ja niin, onhan se pöytäkin vielä hommaamatta. Mutta voin jo siltikin haaveilla kesäisestä ja aurinkoisesta aamusta terassilla aamupalaa syöden ja päivänlehteä lukien.


Jonathan Adlerin sisustusesineet


Tykkään todella paljon Jonathan Adlerin sisustusesineistä. Ennestään minulta löytyi Zebra vati ja tänä vuonna ostin Dora Maar kulhon pienenä sekä banaani vaasin. Haaveilen myös suuresta Dora Maar maljakosta, josko tämän haaveen toteuttaisin ensi vuonna?

Plussana muuten vielä tuo ensimmäisessä kuvassa oleva banaanipuu. Nyt sieltä juuresta puskee kolme pientä banaanipuun taimea!


Ihanaa uutta vuotta!



*tuotteista saatu alennusta.

12 kommenttia:

  1. Voi miten kauniita hankintoja olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥. Ja yllätyin ihan miten paljon tänä vuonna on tullut hankintoja, heh.

      Poista
  2. Kauniita hankintoja - erityisesti tuolit ja matot ovat minun mieleeni!
    Oikein hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  3. Ihania sisustushankintoja! <3 Ihanaa alkua uudelle vuodelle!

    VastaaPoista
  4. Mukavaa uuden vuoden alkua 💖

    VastaaPoista
  5. Siis wau, eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi ja en kestä, miten upea koti teillä on. <3 Tuo katosta roikkuva valaisin yöpöydän yllä on aivan mahtava idea, en ole koskaan sellaiseen aiemmin törmännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista ♥♥♥. Ennen rakentamista bongasin jostain ulkomaalaisesta sivustosta tuon idean. Olisin halunnut sellaiset ehkä lasiset kuultavat valaisimet mutten mistään löytänyt.

      Poista
  6. Ihania valaisimia sulla! Ja tuo banaanipuu, se on niin mun makuuni. Olen haaveillut samanmoisesta meille. Onko puu kuinka helppohoitoinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Valaisimet ja tuolit... niitä ei voi vastustaa ;). No mielestäni on, koska sille ei tosiaan tarvitse muuta kuin kastelua silloin kun vesi on loppunut altakasteluruukusta. Eli silloin tällöin vettä. Kevät-syksyllä laitoin joka kerta veden kanssa lannoitetta. Nyt siihen on kasvanut kolme pientä banaanipuun taimea vierelle! Valoa tarvitsee paljon. Meillä tuo olohuoneen nurkka on valoisa enkä ole mitään kasvivaloa edes hommannut. Toivottavasti kestää vielä kauan!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.