12 helmikuuta 2018

MAANANTAILISTA

villa h, taulukollaasi, sisustus, työhuone
 
Lomamuistot sekä pienet ja ihanat hetket matkoilta on tallennettu keittiön vastakkaiselle seinälle taulukollaasiin. Niinpä voinkin haaveilla tulevista lomista sekä muistella ihania hetkiä menneistä lomamatkoista ruokaa laittaessa tai leivottaessa.
 
Työhuoneen pehmeä ja kodikas tunnelma ilahduttaa päivittäin. Tuohon paksuun beni ouarain villamattoon on ihana upottaa varpaat aamuisin. Lähes joka aamu koiratkin menevät sinne ensimmäisenä venyttelemään sekä loikoilemaan
 
työhuoneen daybed, sisustus, beni ouarain matto
oma tyyli, beni ouarain matto, kaktus, työhuone, y-tuoli musta

 
Viikkosuunnitelmaani kuuluu lukemista, hyvä ruokaa, yhdessä oloa ystävien ja mieheni kanssa, auringossa loikoilua sekä vain olemista monta monta päivää putkeen. Vaikka olenkin välillä tehnyt hieman töitä ja vastaillut niin puhelimeen kuin sähköposteihin. Onneksi jätin työkoneeni kotiin.
 
Tällä hetkellä parasta on auringonpaiste ja lämpö sekä hoidetut jalat. Miksi ihmeessä sitä aina laiminlyö jalkahoidon? No nyt se on hoidettu ja nyt nautitaan sandaalikeleistä vielä hetki.
 
beni ouarain matto, sisustusinspiraatio, työhuone
 
 
Lehdet ja kirjat. Luen lomilla todella paljon kirjoja. Aurinkolasit silmille ja rantatuolille loikoilemaan kirjan parissa ja aika kuluu kuin lentäen. Miten  se ajantaju katoaakin tarinaan uppoutuessa? Kotona ollessa rentoudun pääasiassa lehtiä selaillessa ja lukiessa. Inspiraatiota etsiessä ja samalla pientä irtaantumista arjen askareista.
 
Toivottavasti siellä on viikko alkanut mukavasti ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.