06 helmikuuta 2018

MAANANTAILISTA


 
Tämän viikon maanantailista näyttää tältä:
 
Parasta nyt on helmikuinen pakkanen ja auringonpaiste. Miten rakastankaan tällaista talvisäätä! Lumi narskuu kenkien alla ja auringonsäteet lämmittää poskia. Auringonpaiste saa hymyilemään ja antaa energiaa.
 
Parasta on myös kohta alkava loma. Auringonpaistetta ja hellettä on luvassa moneksi päiväksi. Vaikka ennen lomaa työt tuppaavat kasaantumaan ja töitä saa tehdä lomankin edestä etukäteen, meinaan silti pyhittää viimeisen päivän oleilulle, siivoamiselle ja koirille. Antaa koirille erityisen paljon aikaa ja huomiota sekä pitkiä lenkkejä ja rapsutuksia koko loman edestä.
 
 
Paras löytö oli upea ja kesäinen maksimekko Sokokselta. Kävin ostamassa aurinkorasvoja ja pyörähdin vaateosastolla ja kerrankin löysin oman tyylisen mekon.
 
Paras postilähetys hetkeen on uusi matto vierashuoneeseen. Nuo karvakaverit on niin suloisia apureita paketin avauksessa ja oi sitä riemua kun he pyörivät pitkin poikin uutta mattoa. Eli kyllä, testattu ja hyväksytty on.
 
Paras apuri on myös perhe. Ottavat mielellään koirat hoitoon. Siellä saavat varmasti paljon rakkautta ja herkkuja eikä tarvitse kaksin heidän siellä olla.
 

Parhaan herkun tittelin vie runeberginkakku. Se onnistui loistavasti! Niin herkullista ettei kauan tarvinnut kakun meillä syömättä olla.
 
Paras tuoksu on pyykin ja puhtaan kodin tuoksu. Se kun petivaatteet ovat olleet pakkasessa tuulettumassa ja petaat ne takaisin petiin.
 
 
 
Ihanaa alkanutta viikkoa!
 
 

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia asioita listattuna ♥️ nämä pakkas päivät kera auringon ovat olleet u p e i t a ☀️

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! <3 Ihanat karvakaverit!
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja kiva kun tykkäsit ♥, kiitos ja samoin sinne!

   Poista
 3. Kauniita kuvia <3 Luin ensin, että viimeinen päivä ennen lomaa on pyhitetty oluelle ym... :D Voi kun pääsis itsekkin johonkin reissuun, lomia ei ole vaan tiedossa lähiaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ♥, haha piti ihan käydä lukemassa että onko mulle tullut kirjoitusvirhe :D. Lomailu välillä piristää kyllä kummasti!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.