09 helmikuuta 2018

MAKUUHUONEEN NAULAKKO

hay loop stand naulakko, cult gaia laukku, makuuhuone, chihuahua
makuuhuoneen sisustus, pakkaus, loma
 
 
Makuuhuoneessa oleva Hayn naulakko on niin kätevä niin vähän käytetyille vaatteille joita voi vielä käyttää ennen pesuun laittoa että reissuun lähtiessä siihen on niin näppärä kerätä vaatteita etukäteen ennen matkalaukkuun pakkaamista. Meillä nimittäin ei kehtaa matkalaukkuja kantaa varastosta sisälle kuin juuri ennen lähtöä. Vanhempi koira vaistoaa kyllä varmasti jo muutenkin että lomamatka on edessä ja pientä alakuloa on hänessä aina aistittavissa. Niinpä pakkaaminen matkalaukkuihin pitää tehdä just ennen lähtöä. Joten nyt ennen lomalle lähtöä keräsin etukäteen vaatteita pinoon vaatekaapin hyllylle sekä tuohon naulakkoon, josta sitten vielä lähempänä lomaa karsin vielä muutamia vaatteita pois. Lämpimässä ei nimittäin ole tarvetta kuin muutamille hellemekoille, bikineille ja kevyille ranta-asuille.
pukeutuminen, loma, cult gaia
 
Tuo mustapohjainen kukikas mekko on se mekko josta edellisessä postauksessa kirjoitin. Kerrankin oikean mittainen maksimekko! Ostin kesää ja lomamatkaa varten tuon ihanan Cult Gaia bambulaukun. Tuo on just ihana ja kepeä laukku lämpimille kesäpäiville kotona, sekä lomalla vaikkapa syömään mennessä. Olen käyttänyt sisällä pientä kangaspussia pienille tavaroille jottei ne putoa tuolta rakosista.
hay loop stand naulakko, cult gaia laukku, makuuhuone
 
Arkena laitan myös useasti illalla seuraavan päivän vaatteet naulakkoon esille, jotta aamulla ei tarvitse miettiä sen enempää mitä pukea päälle. Varsinkin jos on joku aikainen meno. Kotipäivinä ei toisin tarvitse sen enempää miettiä pukeutumista. Ja kyllähän se niin on että sisustus ja pukeutuminen kulkee ainakin mulla käsikädessä. Suosin nimittäin pukeutumisessa samoja sävyjä kuin kotimme sisustuksessa. Maanläheisiä ja murrettuja sävyjä. Välillä myös ripaus roosaa. Joten hyvin istuu avonainen naulakko makuuhuoneen sisustukseenkin vaatteiden kanssa.

4 kommenttia:

 1. Upea tuo kukallinen maksimekko! Mulla on niinpäin ongelma noiden maksimekkojen kanssa, että kaikissa on aina liian pitkä helma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei voinut kyllä kaupassa ohittaa ;). Haha, meillä on sit just päinvastaiset probleemat. Onneksi niitä voi lyhentää!

   Poista
 2. Tuo mekko ja laukku näyttävät varmasti upeilta yhdessä.
  Olen itsekin miettinyt samaisen naulakon hankintaa eteiseen vieraiden takkeja varten, mutta mistään en ole oikein kunnon kuvia löytänyt, että miten siihen mahtuu esim. toppatakkeja. Pystyisitkö toteuttamaan tällaisen kuvan vaikka instaan? t. Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin ehdottomasti kuvata talvitakeilla tuon naulakon. Meillä olikin alkuun tuo naulakko eteisessä vierasnaulakkona. Ennen kuin sinne laitettiin seinälle naulakko jossa on koukut. On siis ollut eteisessäkin. Ensi viikolla kuvaan ja laitan vaikka tänne blogiinkin! Kiitos Nina!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.